Back to Question Center
0

Media Sosial O Marketing TV? Usaha Semalt Esperto Spiega Ciò Che e Meglio Per Il atuo

1 answers:

Geus langka pikeun manggihan jalma nonton TV sabab dipaké pikeun ngalakukeun nu geus kaliwat. The demografi ngora manggih na leuwih merenah ngagunakeun televisi pikeun ngalirkeun data eusi atanapi tuang tina telepon. alesan nu geus cukup ku nuaranjeunna henteu panjang hoyong nonton jaringan atawa programming sambungan kabel riddled kalawan Iklan.

Ivan Konovalov, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, babagi béda berharga antara TV jeung sosial média marketing.

TV Iklan na ari motong

Sababaraha urang sigana resep naon mana on di televisi - tfv8 baby rba glass. smartphone gaduh jadi jadi ilahar dipake nu tipi nu bisa buka unnoticed sanajan éta on. Smartphone masihan pamaké kasempetan pikeun lalajo dina telepon.Nalika televisi dimimitian airing Iklan, éta kacida dipikaresep yén pamaké baris pindah aranjeunna off, ngarobah ka layanan streaming, atawa giliran maranéhnaponsel.

Média citak masihan naékna pindang nu masihan naékna televise. Dina masing-masing fase, jalma ngira yén unggal penemuan bakal ngahupus ajén miheulaan nu. Najan kitu, salaku éta hal, kebangkitan média sosial boga teu lengkep eroded butuh televisi. média sosial ieu beurat motong kana industri televisi, hasilna dina shift paradigma pikeun digital.

Digital versus TV Tumuwuh

belanja Digital overtook belanja ad TV taun ka tukang ku $ 72,09 miliar ngalawan$ 71..29 miliar mungguh. Numutkeun eMarketer, belanja digital diatur ngalaman ku sataun on pertumbuhan taun $ 10 miliar salaku dibandingkeun TV $ 2 milyar.

The link antara dua mediums nyaeta aranjeunna anu duanana tumuwuh. Tapi, media digital nyokot leuwih precedence. Eusi streamed dina alat biasana dimimitian dina TV tapi ends up dina layanan streaming salaku sumber a sharing tambahan.

The Shift ku advertisers kana Digital

Adidas Kapala eksekutif Kaspar Rorsted dikonfirmasi kacurigaan yén urang anu shifting kana digital ku sangkan CNBC kumaha pamakéna maranéhna ngora kalibet ku aranjeunna nu langkung lengkep ihwal alat nu bagerak. Dursasana Digital, kituna, fungsi minangka sumber daya berharga pikeun aranjeunna. Adidas akibatna mutuskeun pikeun ngaronjatkeun belanja digital dina opat taun ka hareup. hijisahiji cara janten sukses nya éta nyieun eusi ngalakonan nu pamaké bisa pakaitna.

Sanajan kitu, pausahaan séjén kawas Taco Bell sigana dianggo ngalawan trend ieu kushifting deui radio jeung televisi. Dina paguneman kalayan Kampanye, SMO Marissa Thalberg ngomong yén pausahaan ngalaman regressivehasilna jeung kampanye pamasaran digital maranéhanana, meunangkeun teu geus patepung target set. Sanajan aranjeunna sigana akang ngalawan trend, eta fungsi minangka kasempetan bisnis keur aranjeunna, khususna keur basa customer heubeul, salaku pasaran anyar.

A sharing badag teu ngajamin sukses, sarta putting investasi sagalana ondigital tanpa eusi katuhu nyaéta kasalahan badag.

Adaptasikeun atanapi maot: Agility di Patarosan

disadiakeun anu marketers digital ngalakukeun eta di satengahing jalan, aya anu hébat Poténsi pikeun tumuwuh. Statistik nunjukkeun yén jalma anu nempatkeun pamasaran digital di luhureun kampanye maranéhanana ngalaman mulih hadésarta dina jangka waktu rékaman, sakumaha dibandingkeun metoda tradisional lianna. Kalayan ngomong yén, ieu ngan jalan mun jalma ieu nyieun eusi unik, étaengages nasabah alatan relevansi, sarta ngajadikeun eta sadia dina alat nu boga perhatian panongton target.

Marketers manggihan média sosial kasempetan gede pikeun Dursasana jeung konsumén.Ogé nyadiakeun dasar klien nu opts mayar ulah iklan. Mun marketer hiji bisa nangtukeun kasempetan ieu, aranjeunna bakalteu ngan leungit poténsi ngawujud tapi ogé nangtung teu nyungsi aranjeunna dina tempat munggaran.

November 27, 2017