Back to Question Center
0

Malware Jeung Cara Ka Hindarkeun Ieu - Semalt Badé Témbongkeun Anjeun Sababaraha Trik

1 answers:

Julia Vashneva, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manajer, akang buka panon anjeun pikeun sababaraha trik diperlukeun bisa dipigawé bari diserang ku malware.

Ampir sakabéh urang geus diurus virus komputer tur malware sababaraha bagian tina kahirupan urang. Keur kuring bener? Teu senang boga virus; gantina, Anjeun kedah prihatin kalayan kaamanan online Anjeun tur kaamanan nyaeta dina resiko. Nalika komputer dimimitian slowing handap, éta wanci mun anjeun kedah ulah aya malware sarta nyandak ukuran parna.

Paké panyalindungan layered pisan titik

hal The pisan mimitina anjeun kudu ngalakukeun anu make panyalindungan layered di tiap sarta unggal titik. Ieu bakal tetep sistem Anjeun aman ti serangan basis web, vulnerabilities online, mutating virus jeung ngajalankeun-ku undeuran. Pikeun panangtayungan maksimum, Anjeun kedah ngaktipkeun software panyalindungan jaringan anceman anjeun sarta nyeken alat sakali atawa dua kali saminggu. Anjeun oge bisa coba nu Intrusion Pencegahan Systems, firewall, wawasan, Sonar, sarta Antipirus pikeun kaamanan online Anjeun. Symantec Kaamanan Tanggapan nyebutkeun yen urang kedah tetep software sarta operasi kami sistem up-to-date.

Ngurangan beungeut serangan

Ngurangan beungeut serangan ka extent hébat penting. Anjeun kudu uninstall ka aplikasi nu keur teu make telepon. Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yén tinggi-resiko atanapi titiktungtung sénsitip bisa ngabalukarkeun Karuksakan maksimum mun sistem Anjeun. Éta pisan sababna naha kudu nyeken alat Anjeun sakaligus dina hiji poe sarta tetep jauh ti masang software kanyahoan tur teu dihoyongkeun.

Ngaronjatkeun standar setélan Symantec titik Protection

Ningkatkeun setélan panyalindungan titik Symantec anjeun penting..Malah sababaraha setélan bisa mawa révolusi dina panangtayungan online Anjeun. Anjeun kudu nyimpen setelan per sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun privasi Anjeun supados hacker ulah trik anjeun.

Terus plugins browser diropéa

Kalolobaan lawan evaluate panyungsi anjeun lajeng cobaan mun nginféksi sistem Anjeun. Éta pisan sababna naha hal anu penting tetep setélan panyungsi anjeun sarta plugins up to date. Anjeun pernah kedah nganggo Internet Explorer, Acrobat, Flash, tur Abode Photoshop tanpa scanning komputer atawa alat mobile. Loba virus jeung malware asupkeun sistem Anjeun liwat Internet Explorer. Ku kituna, eta leuwih hade tetep jauh ti browser ieu sareng cobian Google Chrome atanapi browser sejen tina pilihan anjeun.

pamakéan Blok P2P

Salah sahiji panggampangna tur quickest cara hacker pake pikeun ngadistribusikaeun malware anu ku peer-to-peer (P2P) jaringan. Anjeun kudu salawasna meungpeuk pamakéan P2P. Keur kitu, Anjeun bisa nyieun tur ngalaksanakeun kawijakan non-P2P kayaning pamakéan komputer kudu diwatesan ambéh henteu luar bisa ngakses alat Anjeun. Ku cara ieu, anjeun bisa mastikeun yén komputer anjeun disimpen tina malware sarta virus ka extent hébat.

Pareuman AutoRun

Anjeun tiasa ngeureunkeun datangna virus jeung malware kucara of AutoRun. Bari ngundeur hal, Anjeun kudu salawasna mareumanana ambéh barang perlu teu perlu dipasang dina alat komputer.

Patikeun sadayana OS patches anu dilarapkeun

Tukang tapi sanes sahanteuna kudu pastikeun yén tiap sarta unggal OS patch ieu leres dilarapkeun. Pausahaan kawas Apple, Microsoft sarta Google bungkus jasa siaran, patches kaamanan sarta hotfixes pikeun konsumén global maranéhna unggal bulan. produk maranéhanana ngabantu urang ngabenerkeun defects dina sistem operasi urang. Anjeun tiasa meunang salah sahiji produk jelema tur masang dina komputer anjeun pikeun kaamanan maksimum jeung perlindungan online. Naha anjeun maké Mac OS X, Windows atawa sistem operasi séjénna, Anjeun kudu salawasna ngamutahirkeun panyungsi anjeun sarta program sakali atawa dua kali sabulan.

November 28, 2017
Malware Jeung Cara Ka Hindarkeun Ieu - Semalt Badé Témbongkeun Anjeun Sababaraha Trik
Reply