Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Top Glosarium Condizioni Ogni Blogger Dovrebbe Sapere

1 answers:

Dupi anjeun kantos wished Anjeun bisa meunang daptar sagala istilah konci dasar unggal blogger kudu nyaho? Hayu urang nyanghareupan eta, aya loba nyaho ngeunaan blogging jeung marketing online. Gaduh kaca keur rujukan bakal pisan gunana.

Untungna pikeun anjeun, ieu kahayang Andrew Dyhan, anu ahli tina Semalt Layanan Digtal geus dipigawé pikeun anjeun di artikel ieu. Anjeun nimu daptar istilah blogging teh umum dirumuskeun jeung disusun alphabetically keur genah Anjeun.

Adsense: mangrupa platform sharing dumasar ad milik Google. Blogger nyieun duit lamun urang klik tumbu Adsense dina artikel na on Iklan ngajalankeun on jaba atawa blog - rehvide kiirusindeksid.

AdWords: aplikasi sejen Google dumasar duit-nyieun iklan, dimana blogger na boga website anu dibayar per klik dina keyword sasaran.

Alexa: mangrupa alat ranking ramatloka Amazon urang. Ieu indexes jaba jeung ngidinan Anjeun nyaho nu leuwih meunang paling lalulintas. Sajumlah anu ditugaskeun pikeun tiap ramatloka dumasar inpo nu dikumpulkeun. The nurunkeun ranking, beuki populér website.

Backlinks: anu hyperlinks kapanggih dina tulisan blog na on jaba linking ka situs web nulis. Google migunakeun backlinks pikeun mantuan kaca web rengking.

Blackhat Search Engine Optimasi: téhnik perkara jahat padamelan unethically nambahan ranking wéb. Ieu ngawengku frowned kana téhnik kawas isina konci kana téks na maké kaca doorway.

Blog: ramatloka urang diropéa rutin bagian featuring jejer relevan sarta ngalakonan.

Domain: nyaéta hostname sahiji ramatloka a.

Feed: mangrupa sarana pikeun urang pikeun nampa beja panganyarna tina situs web favored jeung blog. Dua format feed utama anu RSS jeung Atom.

Google Analytics: platform ramatloka statistic Google. Ngidinan Anjeun pikeun nampa informasi pertaining ka specifics sahiji ramatloka anjeun e.g. Jumlah lalulintas datang ka situs anjeun..

Index Page: kaca ngarep hiji blog atanapi ramatloka.

Linkbait: mangrupa faktor daya tarik nu ngajadikeun jalma klik tulisan nu tangtu, video, atawa gambar.

Meta tags: anu saukur tag HTML nu nunjukkeun pedaran halaman sarta kecap konci.

Ecological: wewengkon matuh narrowed nu blogger a tiasa difokuskeun.

PageRank: ramatloka atawa ranking blog urang diitung maké algoritma Google.

jugjugan: URL tina kaca atawa blog pos tangtu.

Post: artikel tunggal atawa ganda sahingga nepi website atawa blog.

Pro Blogger: jalma anu ngajadikeun hiji panghasilan online kalawan blog maranéhanana (s) sarta ku kituna dianggap blogger profésional, alias pro blogger.

Search Engine Optimasi (SEO) : téhnik dipaké pikeun ngaronjatkeun rankings ramatloka dina, manner organik ethically disatujuan. Lamun ramatloka atanapi blog geus ngonpigurasi pikeun SEO kami nyebutkeun yén éta pinuh dioptimalkeun.

média sosial: platform web nu ngawenangkeun keur interaksi sosial diantara urang. Ieu kaasup platform kayaning Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram, Snapchat diantarana.

palanggan: jalma anu milih pikeun ngadaptar dina ramatloka anjeun atanapi blog pikeun nampa buletin biasa atawa apdet liwat email.

Tags: kecap konci nu nyieun leuwih gampang pikeun urang pikeun manggihan naon maranéhna kudu dina situs anjeun.

Kandungan Viral: eusi populér naha video, gambar, atanapi tulisan nu dibagikeun ku loba jelema dina spasi pondok waktu.

Vlogging: ngagunakeun format video pikeun ngamajukeun eusi nu bakal normal disebutkeun dibaca dina tulisan blog.

WordPress: platform blogging ngarah di dunya.

WordPress plugin: aya skor tina plugins nu ngajawab masalah béda. Unggal plugin nyaéta bagian kode nu bisa study kana blog anjeun atanapi dina ramatloka anjeun.

URL: mangrupa akronim pikeun Locator Resource seragam. URL nu Tumbu nu bakal mawa anjeun ka kaca husus na anu katempona alamat pikeun maranéhanana jaba atawa kaca.

Daptar ieu teu komprehensif tapi hancana masihan anjeun istilah paling umum anjeun gé datang di sakuliah jeung istilah paling dasar unggal blogger kudu nyaho.

November 28, 2017