Back to Question Center
0

Kumaha Ka Ngeureunkeun Pocong rujukan Spam - Tips Basajan Ti Semalt

1 answers:

situs kawentar kayaning WordPress geus rupa spam plagued nu ngawengku rujukan spam ogé katelah referrer spam. spam rujukan henteu gampang pikeun bewara jeung bisa nembongkeun diri ku ngadatangan laporan ti analis Google. Aranjeunna bangor jeung hésé pikeun meungpeuk. Sanajan kitu, Alexander Peresunko, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, weruh kumaha carana tackle masalah ieu.

Aya aya hiji tipe rujukan spam nu teu meungpeuk ku ngagunakeun métode dawam kayaning aturan nulis balik atawa diblokir via htaccess. Sabab nu disebut jurig rujukan spam. Pendekatan normal pikeun ngaleungitkeun spam rujukan jurig téh teuas kusabab spam nu boga aksés kana WordPress sabenerna. Éta henteu gampang pikeun maluruh tur kituna disebut Pocong rujukan spam.

Primér dina spam rujukan anu gampang noticeable dina Google Analytics diwangun ku eusi littering dina laporan dihasilkeun. Éta bisa nyieun pamaké ti WordPress frustasi tapi kalawan saeutik ulah eureun masalah. Panalungtikan kana asal jeung presentasi tina spam Pocong rujukan boga warta alus dina cara pikeun nanganan eusi web frustrating mangaruhan Google Analytics. Anjeun teu kedah salempang sanajan standar aturan nulis balik Nginx gagal anjeun.

The spams Pocong rujukan ulah ngakses informasi login dina komputer, sarta ku kituna anjeun kedah salempang kirang salaku pamaké. The referrals pernah didatangan loka on pamakéan jeung moal nembongkeun up bari ngakses komputer. Sabab ngagunakeun ga Manajemén Protocol, rujukan anu bisa némbongkeun up dina laporan on Google Analytics sakumaha platform nu ngamungkinkeun aranjeunna ngagunakeun kode ga unik masangkeun pintonan kaca anu palsu jeung disguising.

Pikeun lila, korban geus maké loba metode averting masalah tanpa sukses. Aranjeunna kalah ka ngartos mékanisme nu nyiptakeun spam rujukan sahingga gagal nyieun gelut suksés. Google Analytics ngabogaan filter nu bisa mempermudah meungpeuk tina referrals jurig leuwih gampang. Larapkeun filter pikeun meungpeuk nu referrals frustrating némbongkeun dina laporan Google Analytics eureun aranjeunna ti ngarobah up. Ngagunakeun saringan dina Google Analytics mun bloc Pocong referrals nyaéta prosés pajeulit keur di hareup tapi basajan pisan lamun disadiakeun kalawan tujuan nu moal méncog.

Sababaraha situs web bisa nyadiakeun sababaraha conto tina referrals Pocong. Anjeun tiasa didatangan Darodar cinta Italy.Co, priceg.com, blackhatworth.com, sarta hulfingtonpost.com pikeun manggihan hiji conto panganyarna ngeunaan masalah na laksana metoda dibere on ngarengsekeun eta. Aranjeunna sadayana masalah Google Analytics bisa meungpeuk pikeun mastikeun laporan beberes. Sababaraha urang bakal nyarankeun pamakéan Semalt keur mencegah spams Pocong rujukan sanggeus aplikasi tina sagala jumlah aturan nulis balik gagal sabab teu ngarti yén éta téh mangrupa Mapay wéb.

Metodeu dibere téh basajan tur lugas malah keur pamaké komputer dummy. Ulah ninggalkeun ramatloka WordPress anjeun ngahasilkeun laporan littered Google Analytics kusabab rujukan jurig. Jadi pinter jeung ngagunakeun sahiji saringan!

November 28, 2017
Kumaha Ka Ngeureunkeun Pocong rujukan Spam - Tips Basajan Ti Semalt
Reply