Back to Question Center
0

Kita Hayu Сirca Essere Pubblicato Su 3 Piattaforme Di Contenuti Superiore? L'orientamento Da Esperto Di Semalt

1 answers:

Ngabogaan kandungan kualitas sanes hijina faktor mertimbangkeun lamun salah wishes meunang diterbitkeun ku ngaran badag dina média saperti aranjeunna kudu boga hiji strategi Éntri ogé. Kompetisi terus ningkat, utamana lamun salah sasaran firms kayaning Forbes, Huffington Post, sarta Usaha Insider. Nya meunang harder malah salaku sarat penerbit urang rupa-rupa.

Mun hiji batang ka strategi, disadiakeun ku ahli ngarah tina Semalt , Frank Abagnale, aya kasempetan sukses - babboe cargo.

Pitch Maksadna Sagala

Eusi mungkin boga loba giji, tapi rai teu acan sadar eta. Ieu nepi ka panulis pikeun ngagambarkeun ieu ku dimimitian kaluar kalawan pitch ngalakonan. Panulis, penerbit, jeung pengusaha David K. William nyebutkeun yén pitch a perlu jadi saukur alus ku standar, tapi astronomi alatan ka bulk nu rai nampi sapopoé. pitch misalna hiji kudu boga:

  • A gripping baris judul nu dicokot ngeunaan 15-20 detik ti waktu penerbit urang.
  • Hiji tulisan jelas tur concisely ditulis.
  • Hiji sora nulis.
  • A blog ogé-bisi nyadangkeun pitch nu.

Relevansi sarta Niley Matéri

Dua aspek lolobana cinyusu tina kaperluan maca. Hiji pangarang kedah ngubaran sagala titik tamu salaku kasempetan pikeun tumuwuh brand a tapi teu ngamajukeun eusi. Daniel Vaczi pikeun taat nyebutkeun yén hiji individu kedah panalungtikan ieu publikasi maranéhna pikeun ngaidentipikasi naon perkara ka base maca. Rai kudu boga alesan mun percanten ka eusi salah tumuwuh. Ku diajar ngeunaan panongton target, janten kamungkinan tetep abreast of tren na nuluykeun presenting eusi éta perkara ka aranjeunna.

1..Parobahan dina Huffington Post

publikasi mikanyaah blogger tamu, tapi tutup jandela na pikeun kontributor anyar dina Oktober 2015. Alesan disadiakeun ku Catherine Alford, pangdeudeul biasa, mun cents ati éta anu aya caah tina eusi dina platform anu saprak eta diwenangkeun urang ka upload na tingali eusi némbongan langsung. Teu hartosna yén panulis moal bisa darat hiji pos tamu sakumaha anu kasebut ngan dina hiji pause teu katangtu. kontributor prospektif kiwari kudu Resort ka ngagunakeun formulir imah pitch.

2. Forbes mikanyaah prolific panulis

Forbes lolobana nyokot up sasterawan anu saméméhna geus diterbitkeun eusi. John Steimle, a Forbes pangdeudeul biasa, ngaklaim yén ieu publikasi nu ngemutan individu anu boga catetan lagu na tiasa bunuh mun sahanteuna hiji artikel per minggu. Hiji tiasa make média sosial atawa surélék ngahubungan Forbes. Ieu salah sahiji cara pikeun nyieun hubungan jeung publikasi, anu nawarkeun kasempetan pikeun neuleuman ngeunaan kumaha eta ngoperasikeun, sarta kumaha carana siap a pitch catchy.

Mun hiji aya wareg jeung pitch maranéhanana, Forbes miwarang ka surélék eta via idea@forbes.com.

3. Usaha Insider hayang aturan Quality pangluhurna

Kalawan leuwih 60 juta pamiarsa, ieu publikasi nu nawarkeun panongton gede pikeun panulis jeung ngan merlukeun kaahlian dina mulang. Mekarwangi Lorenz ngécéskeun yén kalolobaan kontributor Karakter BI anu ahli tina industri béda. Karakter BI miwarang sakabeh kontributor poténsi ngaliwat bahan nu aya uninga naon rai nyangka, méméh méré pitch a.

Éta pisan mungkin pikeun meunangkeun "salah-off" diterbitkeun dina Usaha Insider. Éta ogé nampa eusi aslina geus di blog a salami para sasterawan sorangan hak kana eta. Kontributor pitch mun contributors@businessinsider.com bari nyadiakeun Kapercayaan, kategori pos, sarta tumbu ka eusi saméméhna diterbitkeun.

kacindekan

Meunangkeun paparan pikeun eusi utama perlu teuing gawé. Aya kali nalika urang digolongkeun dina tuah na mungkas nepi gawe penerbit badag. Sanajan kitu, sanajan jalan keur panjang pikeun batur, hasilna di tungtungna aya patut unggal usaha. Ku ngawangun blog sarta ngembang brand, sarta akibatna handap léngkah pitch unggal redaktur urang, achieving obyektif ieu janten langkung mungkin.

November 28, 2017