Back to Question Center
0

Kita Hayu Personalizzare E Marcare I Brevi Collegamenti - Azioni Semalt L'aggiornamento

1 answers:

ramatloka sosial link shorteners anu ku euweuh hartina fenomena anyar dina lapisan jaringan sosial. Sanajan kitu, ieu mah nepi ka ayeuna éta merek pinuh grasped butuh ngaropéa link shorteners dina quest pikeun leuwih clicks sarta tangtu mun ngabejaan carita maranéhanana.

Tinimbang make Tumbu pondok generik kawas nu leuwih nu Google na Bitly tawaran, mikir cara anjeun bisa ngaropea sorangan pikeun nyieun tumbu pondok nu ngagambarkeun brand anjeun sarta kapribadian. Ngan ngaku, anu Tumbu pondok ditawarkeun ku Bitly teu nu geulis, ka katuhu?

Salaku urang nyeepkeun catetan tina angka bade up, hal sejenna anu ogé munculna. A mayoritas ieu Tumbu branded jeung ngaropéa fitur domain luhur-tingkat panganyarna (disingget jadi TLD) ekstensi.

Naha urang ngaganti ka TLDs? Faktor ieu, dipedar ku Michael Brown, nu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , bisa ngabantu ngajawab éta.

  • Éta moal neangan dicampurkeun up dina ramatloka anjeun

Lamun anjeun make sababaraha domain nyiptakeun link shorteners ngaropéa, éta moal bisa dipaké pikeun sagala kaperluan sejenna lian ti éta. Mun anjeun perencanaan ngagunakeun URL utama salaku tumbu shortener, teras anjeun di for jeung lol hiji. Bungah ayeuna kitu.

Aya loba kaunggulan tina nyieun domain unik husus jaringan média sosial. Contona, eta AIDS alat analytic Anjeun lagu nurun lalulintas keur dibawa dina ku aktivitas média sosial sarta clicks. Salian ieu, tiasa mikir euweuh cara hadé méré jaringan sosial anjeun karakter béda sorangan, ka katuhu?

  • Aranjeunna relevan keur eusi Anjeun

Tumbu customizable mangrupakeun salah sahiji lobana mangpaat tina ngagunakeun ekstensi domain anyar. Tangtu, anjeun tiasa museurkeun kreativitas anjeun dina sisi kénca titik nalika nyieun hiji TLD warisan sanajan nu bakal diwatesan kana extent sababaraha. Mun anjeun sumber média mangka extension .NEWS bakal Palasik. Photographers tiasa tinker a..extension sebutna jeung saterusna. Ayeuna unleash kreativitas anjeun sarta angka kaluar hal tiis.

  • Gabung bandwagon nu

Ngaran badag di industri utama nu geus maké taktik ieu. Tumbu branded nu ngaronjatkeun kasadaran brand sarta ngawangun trust ngarah kana papacangan hadé tur laju klik-liwat. Hiji conto sampurna bakal Seattle News nu utilizes st.NEWS. Sami manglaku ka StubHub (stub.live) jeung Srimanganti-fil-A (chicfila.social). Mun nu disebut pakarang badag nu di dinya, naha tos kungsi ditinggalkeun balik?

  • Branded Tumbu pondok mindeng ngawangun trust

Mikir skenario ieu, hiji pamaké nabrak kana link pondok kalawan brand.TV anjeun atanapi link brand.VIDEO, naon anu maranéhna pikir? Ngawartosan upami aranjeunna moal boga kayakinan dina naon kudu nawiskeun. Klién baris nempo maneh ku lampu anyar - Anjeun écés gé janten pro di Ecological Anjeun. Si anu weruh naon maranéhna lakukeun. Stats ulah ngabohong toh - nu CTR pikeun Bitly éta 34% leuwih yén sahiji Tumbu generik. ReBrandly boasted tina laju CTR 30%.

Ngamimitian

1. Mariksa domain Anjeun. Identipikasi salah nu pangalusna bisa nempatkeun ngagunakeun.

2. Nangtukeun ramatloka link pondok pikaresep. Bisa jadi Bitly atanapi ReBrandly atawa jasa nanaon.

3. Sakali domain nu geus pinuh terpadu, anjeun alus pikeun buka.

November 27, 2017
Kita Hayu Personalizzare E Marcare I Brevi Collegamenti - Azioni Semalt L'aggiornamento
Reply