Back to Question Center
0

Internét panipuan Jeung Kasalametan Online - Gunana Tips Ti Semalt Kanggo Sadaya Pamaké Internét

1 answers:

Lamun anjeun rutin migunakeun Internet, tur husus surelek, teras anjeun kedah sadartina scams email na frauds internét.

panipuan Internet mangrupakeun tipe panipuan anu nembongan dina rupa-rupa bentuk. Ieu Bulan tiscams online mun ancaman surélék; hanjakalna, aya euweuh aturan set jeung peraturan pikeun nyegah internét frauds na scams online. Fraudsterseureun di nganggur meunang informasi jeung kartu kiridit sénsitip rinci Anjeun. Aranjeunna pinter, tapi nu teu hartosna anjeun moal bisa nangtukeun maling.Éta salawasna mungkin mun meunang leupas tina éta sarta tetep informasi anjeun aman, utamana lamun keur tega dina pikiran tips nuturkeun disadiakeun kuAlexander Peresunko, anu Kasuksesan Manajer Palanggan tina Semalt jasa Digital.

Tingali pikeun usaha atawa sellers ngadegkeun

Sedengkeun kaayaan pausahaan online, hal anu penting pikeun néangan ngical paralatan ngadegkeunatanapi usaha. Keur kitu, anjeun tiasa nyewa pengacara bisnis alus atawa hiji akuntan pikeun mantuan Anjeun sareng paperwork nu. Pastikeun anjeun terang sagalanangeunaan lokasi, nomer telepon, sarta ID email sahiji seller. Keur kitu, Anjeun bisa ménta sababaraha patarosan saméméh finalizing deal a. Ieu bisa disadakawas geus ditanya pisan sateuacan anjeun nampi tawaran maranéhanana, tapi pernah telat saprak rék cicing aman di internet..Anjeun kedah ogépastikeun yén anjeun meuli item branded, teu produk lokal. Mun seller nawarkeun anjeun gaduh produk lokal kalawan euweuh jaminan,ieu bisa jadi hiji tanda alarming.

Komo jeung reams buku ditulis ngeunaan frauds online, nu pangusaha mindenggagal pikeun ngaidentipikasi nu ngical paralatan katuhu. Éta pisan sababna naha anjeun kudu panalungtikan seller saméméh finalizing deal a. Kalolobaan jalma ulah ganggu kangalaksanakeun teuing ieu panalungtikan sakumaha aranjeunna ngarasa yén éta téh waktu-wasting. Hayu atuh ngabejaan Anjeun yen perlu tetep aman di internet. Mun anjeunkaayaan sababaraha sellers anyar, anjeun kudu ménta informasi maranéhna pribadi, KTP, jeung alamat lengkep méméh ngolah waragad. lamungeus mutuskeun mésér hal ti seller sababaraha hal, hal anu penting pikeun nyaho ka item, harga na, sarta brand. Sababaraha scammers coba munngajual maneh kualitas-low atawa produk kadaluwarsa; pastikeun item télépon dibeuli aya dina kaayaan alus, sarta harga na teu kudu leuwih luhur ti pasarmeunteun.

Kudu waspada tina surelek unsolicited

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, urang ngawadul ngeunaan surelek unsolicited. Anjeun kedahteu meunang trapped ku jalma surelek sakumaha maranéhna bisa maok informasi jeung kartu kiridit pribadi rinci Anjeun. Hacker coba mun bubu jalma ngaliwatan emailkantétan jeung hal sarupa; hal anu penting nu teu ngundeur nanaon anu geus datangna ti hiji ID email kanyahoan. Lamun susunan online,Anjeun kudu make angka kartu kiridit Anjeun ngan lamun geus leres dipariksa ramatloka a. Kadé anjeun teu ngalebetkeun kartu kiridit Anjeunrinci atawa PayPal ID kana website anjeun teu yakin ngeunaan.

Teu kungsi kawat duit Anjeun

Sumuhun, anjeun pernah kedah kawat duit Anjeun sakumaha éta picilakaeun. Kalolobaan penjahatneangan pangmayaran liwat Mindahkeun bank langsung, sarta lamun datang di sakuliah salah sahiji aranjeunna, Anjeun kedah konsultasi pangacara Anjeun.

November 28, 2017
Internét panipuan Jeung Kasalametan Online - Gunana Tips Ti Semalt Kanggo Sadaya Pamaké Internét
Reply