Back to Question Center
0

Hacking & Web Kaamanan - Berharga Isu Ti Semalt

1 answers:

Hacking ieu jadi predicament umum nyanghareup paling pamaké internét kiwari. Pikeun jalma owningjaba e-commerce, tinggal jauh ti hacker nyaéta salah sahiji cara anu pangalusna pikeun mastikeun kaamanan dina situs anjeun. Najan kitu, urang kalah ka nempatkeun faktor ieudina pikiran nalika nyieun rencana keur desain web urang. Paling lila e-commerce utama dina téhnik pamasaran online sapertos a Search EngineOptimasi (SEO) ogé strategi marketing eusi. Najan kitu, hal anu penting pikeun ngawengku sababaraha fitur rarancang pikeun ngajadikeun otomatis dinakaamanan ngalawan hacker. Ukuran misalna bisa mastikeun sababaraha kaamanan pikeun datang anjeun basa aranjeunna keur ngotektak ngaliwatan ramatloka anjeun.

Andrew Dyhan, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt ,ngahartikeun sababaraha métode Hacking jeung cara pikeun ngajawab éta.

aya situasi nu presents a rencana bulletproof pikeun mastikeun kuatna hijisitus. Sanajan kitu, aya sababaraha ukuran nu urang bisa nyandak na sangkan sakabeh proses aman. Sababaraha sahiji metodeu ieu ngawengku handap:

  • kecap akses

Make kecap akses kuat penting. Anjeun bisa nyegah hacker ti gaining aksés karamatloka anjeun ku ngagunakeun kecap akses aman. Kecap akses kawas 12345 sarta ngaran barudak bisa ngabentuk sababaraha saran karya tatarucingan tina sagala baékalawan niat gering. Hasilna, hal anu penting pikeun ngagunakeun kecap akses nu boro saha bisa nebak..Ngarobah kecap akses kana rutinbisa nyieun hiji ukuran panyalindungan tambahan dina website, enhancing kaamanan maranéhanana nyata. Dina uji sejen, bisa migunakeun sandi amanGenerators sangkan kaamanan maranéhanana kuat.

  • Paké HTTPS

Sababaraha sahiji metodeu Hacking umum butuh HTTPS basajan pikeun curb aranjeunna. téks hyperTransfer Protocol Secure nyandak hiji bursa aman tina informasi antara hiji web server na panyungsi a. Metoda ieu nawarkeun hiji lapisan kaamanan uniknu hacks basajan tur spoofs moal bisa tembus. serangan has anu tiasa curb maké HTTPS ngawengku Aksara Palang Loka ogé SQLinjections. Téhnik ieu ngagunakeun kerentanan tina kode ramatloka ogé jenis server.

  • Spams na phishing

Spammers aya jalma ieu nu ngirim seueur seratan otomatis tur surelek ka unsuspectingkorban. Motif balik rupa-rupa serangan ieu biasana eces, exposing loba jalma kana leungeun hacker. Loba frauds internétlumangsung kalayan bantuan spammers. Anjeun tiasa pindah ka server email aman pikeun ngahontal sababaraha protections ngalawan surelek spam utama. dina séjénkasus, Anjeun bisa bisa nyegah serangan tina seratan ieu kalayan ngagunakeun saringan spam maju.

Kacindekan

internét miboga urang lakukeun sadaya sorts mahluk. Ieu mangrupakeun ide nu sae sangkan rupapangaluyuan nalika ngarancang ramatloka anjeun. Hacker ngagunakeun vulnerabilities nu nampilkeun diri dina kode loka ogé serversorangan. Kaamanan ramatloka sarta yén rahayat anu make eta gumantung kana efektivitas metodeu anti Hacking di tempat. salakuhasilna, éta penting pisan pikeun unggal pengusaha ngajaga karaharjaan sarta kasalametan pamakéan internét dina ramatloka maranéhanana. Buku ieu sababarahatéknik dasar nu bisa nyieun situs anjeun ngahontal sababaraha kaunggulan. Anjeun tiasa nyieun sababaraha pangaluyuan tur ningkatkeun kaamanan disitus anjeun nyata.

November 28, 2017
Hacking & Web Kaamanan - Berharga Isu Ti Semalt
Reply