Back to Question Center
0

Eureun Spam! Semalt Ahli Ngajelaskeun Kumaha Pikeun Nangtayungan surélék anjeun

1 answers:

Dina taun ti kalahiran internet, salah sahiji masalah persists sanajan rupa-rupa usaha pikeun maéhan éta. EMAIL sampah. Sarerea hates eta. Unggal platform email teu naon eta tiasa pikeun ngaleutikan deui, tapi menta saha, sarta maranéhna gé ngabejaan Anjeun yen aranjeunna nuluykeun pikeun nampa teuing spam. Ieu, dina bagian, sabab jalma méré informasi ngeunaan diri tanpa bener pamikiran ngeunaan eta. Anjeun teu kudu milih-ka daptar mail ka meunang dina daptar spam batur urang - machine learning. Aranjeunna gaduh cara maranéhanana manggihan anjeun, sanajan tanpa idin langsung Anjeun.

Mertahankeun pangalusna anjeun boga salaku pamaké pikeun ngurangan jumlah spam nyieun jalan -na pikeun email anjeun nyumput email Anjeun. Ieu konsép anu henteu dipikawanoh lega, tapi gawéna. Lisa Mitchell tina Semalt nyadiakeun 5 cara compelling ngalakukeun hal eta.

  • Sumputkeun eta balik test a

Scr.im mangrupakeun hiji pakakas haratis anu nyiptakeun URL unik pikeun alamat surélék anjeun. Ketik di alamat surélék anjeun, sarta scr.im nyiptakeun hiji URL ogé coding pikeun anjeun ngagunakeun dina média sosial, dina dokumén HTML, sarta di panglawungan. Ieu avoids jalma nyalin email téks anjeun sarta ngagunakeun eta sabab mangga. Lamun batur hayang surélék anjeun, aranjeunna klik dina URL nu nyokot aranjeunna ka uji maranéhna kudu lulus méméh sia alamat surélék nu sabenerna anjeun. Téh mangrupa tés anu bot na Aksara otomatis moal bisa lulus.

  • Sumputkeun eta dina gambar

Parabot kawas surélék Ikon generator ngahasilkeun gambar nu ngawengku alamat surélék anjeun salaku gambar CAPTCHA. Ogé sarwa gambar jeung, kawas scr.im, nyadiakeun coding keur dipake dina rupa-rupa lokasi.

  • Scramble eta

Saha tiasa nerapkeun métode tech low ieu nyumput alamat surélék anjeun ti bot. Éta ngan saukur ngalibatkeun ngetikkeun kaluar unggal unsur alamat anjeun salaku kecap. Ku kituna, misalna, info@abc.com Sigana mah kieu lamun ayeuna teh scrambled - info di ABC titik com Aya teu hiji prosés otomatis nu bakal ngakuan yén salaku alamat surélék..

  • Encode eta

Mailto Encoder conto alat nu bisa nedunan solusi ieu keur anjeun. Lamun anjeun ngetik dina alamat surélék anjeun, alat nu decodes éta, nyieun runtuyan nomer, aksara, jeung simbol nu boga logika katempo. Spambots bakal glide katuhu kaliwat eta.

  • Ulah ngabagikeunana

Solusi panungtungan teh panggampangna. Ngan teu masihan kaluar alamat surélék anjeun. Atawa sababaraha urang nyetél alamat surélék anu ngan pikeun spam. Hiji pilihan katilu nu lengkep avoids babagi hiji alamat surélék anu ngagunakeun alat kawas WHSPR! nu ngidinan Anjeun nyieun hiji formulir samentara anu bakal neraskeun seratan ka email Anjeun. Ieu metoda sejen nu utilizes CAPTCHA. Dina urutan pikeun ngirim talatah, ngirim ngabogaan maot tes CAPTCHA.

Email nya éta métode pikaresep komunikasi for sabaraha jelema na badan poé ieu. Naha ayeuna teh komunikasi jeung babaturan sareng kulawarga, anu hirupna jauh, ngahubungan prospektif dunungan atawa karyawan, atawa mastikeun nyaho bade ngeunaan sagala jualan on di toko favorit, anjeun kedah alamat surélék. Anjeun teu kedah atanapi hoyong spam. Coba salah sahiji metodeu di luhur pikeun ngawatesan jumlah seratan dihoyongkeun némbongkeun up dina folder koropak atanapi spam Anjeun.

November 28, 2017