Back to Question Center
0

Biasa Semalt Tips Handy Dina Kumaha Ka Ngeureunkeun keur Sieun serangan phishing

1 answers:

Phishing diartikeun salaku pendekatan scammy of extracting kecap akses tur data ngaliwatan saluran komunikasi éléktronik tanpa pangaweruh ngeunaan boga. Phishing geus eksis salila kurang leuwih dua puluh, tapi cukup heran, urang masih tumiba korban.

Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Layanan Digital, babagi pangalaman-Na dina cara safeguard diri ti phishing.

Dina Juni 2013, Kaspersky Lab, a teguh kaamanan diperkirakeun yén kira 37.3 juta jalma ngalaman fallen korban serangan dina taun ka tukang phishing. Di antara maranéhanana kapangaruhan ngawengku 1 juta warga Inggris. Numutkeun Symantec, kagiatan phishing dina 2013 nyumbang ka 392 surelek dina dasar poean.

saringan spam dipaké ku panyadia webmail jeung pausahaan anu kritis dina Anggar kaluar serangan phishing. Tapi, bisi sababaraha manggihan jalan pikeun kotak surat anjeun, aranjeunna tiasa mengadopsi ukuran handap pikeun mastikeun yén anjeun teu digolongkeun korban.

Lamun Sigana curiga, paling dipikaresep éta salah

Dina kalolobaan kasus, phishing sering nembongan jadi amis. Typos tanda alus pikeun nunjukkeun yén hiji email teu legit. The Guardian bisa jadi ngalawan titik ieu, tapi bisi bank anjeun ngirimkeun anjeun hiji email, typos mangrupakeun hiji bandéra beureum.

Boga katingal ati di alamat surélék

Lamun remen nampa surelek ti parusahaan dibikeun, di hal nu ilahar organisasi ngagunakeun alamat anu sarua. Sawaktos Anjeun nampa hiji email ti alamat anyar sejenna, Anjeun kedah prihatin.

Kudu ati kalawan deadlines urgent sarta ancaman

Dina sababaraha instansi, pausahaan well-ngadegkeun compel anjeun sangkan ngaéksekusi tugas urgently. Contona, eBay ieu wajib menta klien -na pikeun ngaganti kecap akses maranéhanana urgently salaku hasil tina hiji cyber-serangan.

Jadi getol kana perkenalan teu husus

PayPal, Amazon, bank, dll unggal waktos aranjeunna ngirimkeun anjeun hiji email, aranjeunna kedah mimitian ku ngaran anjeun. Sabalikna, anu phisher ngirim hiji myriad tina surelek gagal pikeun ngalakukeun ieu. Ieu alesan naha surelek ti pausahaan reputable alamat anjeun ku ngaran contona, "Sareng hormat Yohanes".

Malire bentuk study

Lamun nampa hiji email kalawan formulir study requesting anjeun ngeusian data pribadi kayaning wincik asup jeung Kapercayaan deui, ulah ngalakukeun eta. merek reputable moal nyieun kayaning pamundut via surelek.

Jadi getol kana Tumbu web na nomer telepon

Mun hiji email requests anjeun nelepon nomer hiji sareng masihan Kapercayaan pribadi via telepon, coba mun meunang informasi langkung resmi ti staf parusahaan jeung ngagunakeun jumlah dipikawanoh organisasi gantina. Lampun dipenta pikeun muka link eta sigana legit, mindahkeun kursor anjeun leuwih eta nangtukeun lamun ayeuna keur dialihkeun ka kaca béda.

Kudu ati tina tumbak phishing

naséhat Ieu nahan pikeun serangan phishing email-berorientasi luntur nu geared nuju nyerang jumlah badag urang ku harepan nu fraksi signifikan bakal tumiba korban.

Tumbak phishing mangrupakeun tipe ngaropéa tina serangan: tinimbang "Dear klien" hiji email bisa alamat anjeun ku ngaran nyata Anjeun atawa ngarujuk ka urus nu kakarék dieksekusi.

Ulah ngahubungkeun phishing kalawan email hijina

serangan phishing dikaitkeun raket jeung email, tapi aranjeunna lumangsung dina cara séjén. jaba palsu sarta aplikasi talatah instan anu sababaraha channel sejen liwat mana, serangan phishing bisa dibuka.

November 28, 2017
Biasa Semalt Tips Handy Dina Kumaha Ka Ngeureunkeun keur Sieun serangan phishing
Reply