Back to Question Center
0

Biasa Semalt A Praktek compelling Dina Kumaha meunang leupas tina RDN / Trojan.worm

1 answers:

Lamun hiji pamaké tina Windows 10, mangka anjeun bisa jadi di résiko inféksi tina malware adipikawanoh salaku RDN / Trojan.worm. Nyaho jalan bener pikeun ngaidentipikasi jeung cabut virus ieu pohara penting, sabab sabagian scammers bakal coba mun trikAnjeun kana percanten yén anjeun kainféksi ku kituna anjeun moal mayar aranjeunna duit "dipiceun" eta. Dina kanyataanana, maranéhna bakal nyandak duit na ngalakukeunleres nanaon sabab teu kainféksi di tempat munggaran. Hiji aturan alus pikeun nyingkahan kaayaan ieu nyaeta yen anjeun ngan kedah percanten kapesen ti software antipirus anjeun sorangan. Sagala pesen séjén bisa jadi dibalukarkeun ku plug-in jeung ekstensi anu ngagunakeun ramat browser anjeun.Mun ieu ngeunaan ka anjeun, teras anjeun kedah nyobian ngareset panyungsi anjeun ngaleupaskeun ieu elemen pikaresepeun.

Ivan Konovalov, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, nyadiakeun sagala nu peryogi kauninga ulah inféksi RDN / Trojan.worm.

RDN / Trojan.worm mangrupakeun salah sahiji virus komputer paling bahaya di dunya, jadi lamunAnjeun nyangka komputer bisa jadi kainféksi, mangka anjeun kedah nyandak caution ekstrim. Éta Trojan hiji, hartina nya meunang onto komputer tanpaAnjeun merealisasikan dinya, lajeng eta nyerang kalawan siluman jadi Anjeun bisa jadi teu aya bewara yen ruksakna eta lakukeun.

virus ieu jalan ku nyerang file sistem dina komputer Anjeun. Dina urutan ulahPangwanoh, hal munggaran virus ieu manten téh pikeun meungpeuk software antipirus Anjeun. Sakali ieu ditumpurkeun, dimimitian mupus pentingfile sistem, hartina komputer bakal ngadat..Saterusna, virus nu ogé bisa nyerang polder pribadi sorangan, jadi lamun kudu teudicadangkeun file penting anjeun, lajeng maranéhna bisa leungit salawasna. Masalahna nyaeta hijina cara ngaleupaskeun virus nu permanén ayadihapus payil kainféksi, sahingga guna ngahemat komputer Anjeun bisa kudu leungit sababaraha atawa sakabéh file pribadi Anjeun. sababaraha pamakéanu geus ngalaman virus ieu geus ngalaporkeun yén malware anu ogé bisa mangaruhan web panyungsi, ngabalukarkeun eta freeze. Rebooting AnjeunPC bakal euweuh pamakéan pikeun kaayaan masalah browser ieu, sabab masih bakal aya nalika PC Anjeun dimimitian nepi deui. Lamun perluNutup browser beku, mangka anjeun kedah ngalakukeun kitu kalawan tugas manajer (Diakses via Ctrl + alt + ngahapus).

Nyaho beda antara hiji scam jeung malware asli

sangkan beda antara hiji con nu bakal coba ngayakinkeun yén anjeunkomputer ieu kainféksi sarta virus nyata kedah rada gampang. warnings palsu bakal muka bari anjeun maké panyungsi wéb anjeun sarta bakal dipikaresepteu mawa nami software anti virus Anjeun. Ieu palsu pop-up bakal pakait sareng ramatloka jahat atawa hiji pikaresepeun plug-in.panyungsi anjeun boga pangabisa pikeun nyeken komputer, jadi lamun pesen ieu dihijikeun ka panyungsi anjeun, mangka anjeun kudu geuwat disregard eta.Aranjeunna neangan nyingsieunan anjeun kana percanten yén PC anjeun dina resiko, sarta saterusna maranéhanana coba ngayakinkeun anjeun bagéan mawa duit dina urutan pikeun ngajawabnu non-existent masalah. Éta bisa mawa wincik kontak (kayaning nomer telepon) pikeun anjeun meunang di kabaran ku "professional" anu tiasa "pitulung".Rahayat anjeun bakal nyarita ka lamun ngahubungan aranjeunna bakal salawasna jadi scammers anu bakal coba nyandak duit ti anjeun. Ieu bisa lumangsung dina web naonbrowser, jadi salawasna waspada bari ngotektak web lamun nampa pesen kawas ieu.

Lamun nampi gera ti software antipirus nyata kayaning Norton atanapi McAfee(Atawa merk dipikawanoh sarupa), lajeng ieu kudu dilaksanakeun langkung serius. Anjeun kudu nuturkeun nepi warnings ieu ku scan tina komputer ngagunakeunsoftware anti malware. Mun komputer disambungkeun ka internet, mangka dina résiko tina malware, jadi butuh warnings ti antipirus nyatasoftware serius. Ngan jadi waspada ngalawan con-seniman.

Nyoplokkeun RDN / Trojan.worm

Lamun boga alesan alus mun yakin yén PC Anjeun bisa jadi kainféksi, mangka anjeunkedah nganggo alat profésional pikeun nyoplokkeun Malware. Sanajan "malware" Tétéla janten palsu, éta salawasna hadé janten aman ti punten.Mangga turutan panduan ieu ngaleupaskeun RDN / Trojan.worm (atawa malware sejenna):

  • Maké komputer nu teu kainféksi, ngundeur file setelan SpyHunter.
  • Mindahkeun berkas nu onto komputer kainféksi tur ngajalankeun eta. Hiji ajakan bakal muncul,sarta ngan pencét tombol ngajalankeun nalika hancana..
  • Atur bahasa maneh dipilampah. Pencét OK.
  • Pencét neruskeun.
  • Pencét I nampa. Pencét neruskeun.
  • tungguan bari SpyHunter geus dipasang.
  • Lamun instalasi rengse, klik kaluar.
  • reboot komputer di Aman Mode. Nalika desktop geus dimuat, nganggosoftware SpyHunter. Klik tombol pikeun nyeken Komputer AYEUNA mun ngantep software nu ngalakukeun scan tina sakabéh sistem.
  • tungguan bari SpyHunter ngalakukeun scan ieu.
  • Saatos scanning, software bakal daptar sagala ancaman kauninga dina PC Anjeun.Paké tombol ditandaan ancaman ngalereskeun pikeun ngabersihan komputer tina malware anu.
  • Lamun ancaman geus dihapus, ngabalikan PC Anjeun. Lamun masalah persistsmun anjeun geus restarted komputer, neangan pitulung ti tim rojongan profésional.

Kacindekan

Malware (jeung scam "malware") mangrupakeun ancaman umum kalolobaan pamaké PC. Sakali anjeun gaduhgeus kainféksi, hal pangpentingna anu nungkulan eta langsung. The panjang Anjeun antosan, beuki ruksakna eta bisa ngalakukeun. Salawasna pastikeunnyieun salinan dokumén penting, sabab teu nyaho naon maranéhna Malware bakal ngancurkeun.

Naha Virus ieu nyata, atawa ngan scam a, parabot anti malware profésional anuhiji cara éféktif kaayaan naon baé masalah anjeun bisa mibanda. Meta salaku gancang-gancang ngajaga PC Anjeun tur data Anjeun.

November 28, 2017
Biasa Semalt A Praktek compelling Dina Kumaha meunang leupas tina RDN / Trojan.worm
Reply