Back to Question Center
0

Berharga Praktek Ti Semalt: Kumaha Ka Atur Media Sosial anjeun Advertising Up Pikeun Kasuksesan

1 answers:

Taya sahijieun tiasa sengketa kanyataan yén média sosial téh platform pangalusna liwat nu brand a tiasa ngahontal kaluar ka generasi Z (iGeneration) jeung millennials. Kanyataanna, 95% tina kabeh dewasa tina umur antara 18 jeung 34 téh leuwih gampang mertimbangkeun meuli ti brand endorsed dina platform sosial aranjeunna ngagunakeun.

Lamun datang ka pamasaran, anjeun tiasa salawasna mertimbangkeun dibayar pamasaran média sosial. Ieu nawiskeun mulang hébat dina investasi kalawan pengeluaran minimal - american made products wholesale. Hal ieu ngajadikeun pikeun bacaan alus for jeung sya leutik tur sedeng-ukuran tambah startups anu teu boga otot finansial pikeun nyetél kampanye masif.

Jeung ieu dina pikiran, Julia Vashneva, anu ngarah ahli ti Semalt , Digital Services, nyokot katingal di tips tentang kumaha carana meunang nu leuwih seueur tina kampanye média sosial-anggaran low anjeun

Naha sababaraha nguji

Dina kalangan militer, aya hal disebut agrésif kepanduan. Ieu taktik nu battalion a ngirimkeun kaluar grup leutik keur ukuran nepi musuh. Anjeun tiasa make kepanduan agrésif dina kampanye anjeun, tapi tinimbang pasukan ngirim, Anjeun kukituna jadi sacrificing daya Anjeun. Ku putting duit anjeun dina séktor béda, anjeun meunang angka kaluar nu salah boga ROI hadé.

Pilih jaringan luyu

Grup target Béda gaduh demografi béda. Contona, urang ngora antara umur 25 nepi ka 34 nganggo Facebook beuki remen..Ieu akun pikeun ukur 29,7% ti sakabeh pamaké. Lucuna, pamaké Facebook anu utamana bikang kalawan 77% di antarana ngagunakeun loka dibandingkeun 66% tina kabeh lalaki.

Lamun mawa dina YouTube kana gambar, tuluy ka stats nu hiji saeutik béda. Di dieu awéwé wungkul akun pikeun 38% tina pamaké kalawan sésana keur écés jalu. Saterusna, leuwih ti 50% tina kabeh pintonan Tembok diwangun dina boh tablet atawa alat handheld sahingga idéal pikeun targeting pamaké mobile.

Jeung sadaya inohong ieu anjeun kukituna heran mun dicatet yén ngan 9% ti SMBs nganggo média sosial ka showcase brand maranéhanana. Salaku misalna, anjeun bisa meunangkeun an tepi leuwih parantosan kalawan hal basajan pisan.

Néangan waktu katuhu babagi eusi

Ayeuna nu geus ngaidentifikasi saha anjeun kukituna jadi targeting, éta penting pikeun angka kaluar dina waktu idéal babagi eusi. Sababaraha ahli nyarankeun yén anjeun kedah ngalakukeun kitu sometime salila midweek preferably antara 1 jeung 3. Lamun datang ka Twitter timing nu mah béda - tweeps anu aktif antara 9 isuk-isuk sarta 3 sore.

Diajar kumaha ngajadwalkeun

Sedengkeun meureun nya tangguh angka kaluar nalika jaringan Anjeun aktip kusabab zona waktos tambah faktor sejen béda, anjeun can kungsi balik salah lamun ngajadwalkeun tulisan anjeun sampurna. Candak notebook sarta ngahaturanan kitu pikeun scheduling tweets anjeun, blog, video sareng sagala info sejenna relevan. Anjeun malah bisa ngajadikeun otomatis prosés migunakeun colokan in.

nganteurkeun kana kualitas

Jeung sagalana sejenna di tempat, kasuksésan kampanye média sosial anjeun bisul turun ka hiji hal - kualitas eusi dipasang. Ulah nguciwakeun. Masangkeun eusi nu nambihan nilai ka pamotongan prospektif na ayeuna anjeun klien; hal aranjeunna kukituna jadi dipaksa babagi.

November 27, 2017