Back to Question Center
0

Basajan Trik Ti Semalt Éta gé Jieun Loka WordPress anjeun Salaku aman Salaku Mungkin

1 answers:

Internet The presents loba sababaraha kasempetan pikeun jalma ngajalankeun sababaraha nue-commerce jaba sangkan ngaéksekusi endeavors maranéhanana. Contona, paling usaha anu nganut hiji pendekatan e-commerce, salah nu hadir kalawan lobaupsides na downsides. Contona, loka anu poko keur hacker. Hacker kompromi kaamanan cyber ngaliwatan sababaraha cara, nu nyandakaranjeunna mangtaun Éntri diidinan pikeun rupa-rupa toko e-commerce ogé meunang jauh jeung data nasabah relevan. Tetep aman tiancaman cyber ieu, anjeun kudu ngarti kumaha aranjeunna jalan.

WordPress nyaéta sistem manajemen eusi paling has. Contona, WordPressowns ngeunaan 24% tina sadaya jaba internét global. Aranjeunna gaduh teureuh ieu alatan loba faktor, nu sigana ni'mat modél bisnis maranéhanana.WordPress boga loba parabot na plugins nu ngaktipkeun pamaké pikeun ngajadikeun otomatis loba téhnik SEO na internét marketing. Sanajan kitu, saloba jalmangagunakeun WordPress pikeun kaperluan ramatloka maranéhanana, hacker jeung ancaman cyber séjén manggihan WordPress tambang emas teuing. WordPress anu dipikawanoh tur gancang, anungajadikeun Hacking atawa ditambahan plugins na gampang. A hacker bisa ngakses loba informasi tina situs mana wae tanpa idin ti nu boga.

Oliver Raja, anu Semalt Customer Kasuksesan Manajer, unveils nu tips handap pikeun ningkatkeun pidangan kaamanan WordPress nalika nyieun loka anu:

Cicing up to date

Make alat panyeken virus aman tiasa tetep komputer haratis loba cacing jeung virus..Kadé pastikeun yén software di mesin anjeun teh program katuhu sarta mastikeun aranjeunna ngalakonan tugas nyata maranéhanana. Puntenngahapus instan wae program jahat asal tina nu kanyahoan ka anjeun. Ukuran sarua panawaran pikeun panyungsi teuing. Teu ngameunangkeun sagalaplugin ngajalankeun on na panyungsi anjeun. Éta bisa ngandung Aksara nu jieun perobahan lucu dina komputer Anjeun.

Hindarkeun spam na phishing

Ulah klik wae link dina email spam. Tumbu ieu ngaéksekusi sababaraha cross umumserangan situs. Éta ogé bisa ngandung kantétan, nu gaduh Trojans. Hiji cara umum di luring padagang biasana ngeposkeun a Listing dinadokumen Kecap, anu boga Trojans. Salaku meuli senang muka file pikeun nempo eusina, eta unveils virus infecting sakabéh étakomputer. Loba jalma leungit inpo berharga di manner ieu. kecap akses Hacked ogé bisa ngaéksekusi sababaraha transaksi curang sapertossakumaha laundering duit.

Kacindekan

Lamun urang ngarancang paling jaba, anu pangalaman pamaké, kitu ogé tujuan tungtung, biasanamotif urang. Loba pamekar ramatloka difokuskeun SEO jeung nyieun customer a ngaliwat proses pameseran kalawan betah. Najan kitu, urang kalah ka faktordina hacker dina pikiran. Hasilna, aya leuwih ti 90987 serangan Hack kajadian unggal menit ngaliwatan domain WordPress. Kadédiajar Prosedur ieu ogé nyieun website urang aman tur hack buktina. Anjeun tiasa ngadamel situs anjeun janten aman tina hacks WordPress basajankayaning sandi spoofing ogé usaha Hack séjén migunakeun pituduh ieu. Kaamanan ramatloka anjeun sarta yén sahiji klien anjeun bisa tetepdi pariksa. Leuwih ti éta, ramatloka aman ngalakukeun ogé dina SERPs nyieun anjeun usaha SEO sarta pamasaran tega bungbuahan.

November 28, 2017
Basajan Trik Ti Semalt Éta gé Jieun Loka WordPress anjeun Salaku aman Salaku Mungkin
Reply