Back to Question Center
0

Analytics Semalt: Juara Jeung Transformasi Digital Dina Dinten urang Dunya Of Usaha

1 answers:

Digital transformasi (ogé katelah gangguan atawa transformasi bisnis) nujulmun transisi tina usaha jeung modus maranéhanana operasi kana widang téhnologis bari manajemén tradisional ogé pangalaman parobahan.transformasi Digital penting pikeun sagala jinis usaha naha a bisnis leutik, sedeng atanapi ageung nya. Ku kituna, gangguan bisadisaksian di médis, ritel, software, logistik atawa malah aréa automation - high job portland tech. Pamakéan inovasi dina bisnis aya tombol pikeun delivering apangalaman bisnis digital gede duanana karyawan na konsumén.

Lisa Mitchell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt ,keus wawasan tentang kumaha carana inovasi transformasi dunya bisnis kiwari.

Cara pangalusna pikeun cicing payun dina kompetisi di dunya perusahaan dinten ieu téh ngabogaankamampuan pikeun nganteurkeun aplikasi ngaropéa di genah bisnis. The poko transformasi digital anu dumasar kana enhancingpangalaman customer sarta nurunkeun waragad operasi. Sanajan kitu, transformasi digital nyaéta leuwih ti enhancing téhnologi anyar. Éta ogéngeunaan budaya organisasi.

Organisasi kedah alamat tungtutan usaha dinamis ', parobahan dina bisnislingkungan jeung innovate deukeut modern. IT (Téhnologi Émbaran) tim na pamingpin di perusahaan mana wae kedah gawé bareng dina marchingnuju ngembangkeun kontinyu, ngajalankeun inovasi sarta pasamoan syarat bisnis. Intina, yén constitutes transformasi-handap digitalongkos, ngagancangkeun kagiatan bisnis, brings robah positif dina model kompetensi, jalma jeung prosés jeung ngaronjatkeun waktos marketing.

faktor Key nu ngajalankeun transformasi bisnis kaasup paménta pasar, konsumenkabiasaan, téhnologi inovatif ogé aspék lingkungan. inovasi téhnologis ngabalukarkeun téhnologis transformasi usaha.The logistik bisnis kedah ngadopsi teknologi anyar kawas awan, rad, IoT tur data badag jeung ngahurungkeun jauh ti sistem warisan..Sajaba ti,inovasi téhnologis anu dicaritakeun lega dina organisasi. Aranjeunna nambahan kagancangan, nganteurkeun hasilna leuwih efisien, ongkos handapjeung mawa nilai di perusahaan.

kabiasaan Palanggan mangrupa faktor sejen signifikan dina transformasi digital.Naon ekspektasi klien 'sarta tungtutan ti hiji organisasi (jeung pangabutuh téhnologis di pasamoan tungtutan bisnis)? konsumén hoyongKamampuh téhnologis ningkat digabungkeun sareng plea keur betah pamakéan. Dina hal ieu, usaha kudu diungkulan faktor éksternal sapertossakumaha ngarobah ékonomi, syarat pasangan bisnis, kompetisi pasar sarta hukum pangaturan. tungtutan customer jeung kapasitas téhnologidi catering tungtutan nyaéta kapercayaan manifold. Contona, waragad leuwih handap sarta kamampuhan ningkat dua hasilna paling dibuktikeun.Sumawona Forrester konsultan Panalungtikan dilaksanakeun ku Accenture Interactive, ngadegkeun panggerak konci transformasi bisnissakumaha kapuasan customer, ngaronjat laju gagasan jeung Profitability.

transformasi disruptive suksés téh gumantung organisasi modernbudaya jeung kematangan digital. rinci ieu disorot handap:

  • tungtutan Palanggan. Klién kasampak maju pikeun pangalaman pikaresepeun dina unggalaspék pangiriman. Ku kituna, mastikeun organisasi Anjeun achieves kasatiaan konsumen na konsumén bakal salawasna nyarita ngeunaan merek.
  • orientasi Prosés. enablement pagawe sarta prosés ngaronjatkeun digitizationpembuatan data-disetir kaputusan ku kituna hasilna transparansi operasional sakabéh jeung kinerja gede.
  • inovasi Usaha. Digitalisasi model bisnis aya atawa digital anyarproduk, nu mana anu saluareun prevailing tungtutan bisnis cater pikeun ngarobah tungtutan bisnis jeung fosters jasa inovatif anyar jeung produk.

Dina kacindekan, transformasi digital nyaéta robah nyata nu nyababkeun badai adi dunya perusahaan. Dampak transformasi bisnis dibuktikeun mah ukur aya di operasi tapi ogé di sagala tingkatan organisasijeung struktur industri. CIOs sarta pamingpin bisnis anu stepping nepi ka mastikeun yén inovasi gandeng ku transformasi bisnis isnyetir bisnis, delivering nilai na bringing parobahan produktif.

November 27, 2017