Back to Question Center
0

Ahli Saran Ti Semalt Dina Kumaha Pikeun Nangtayungan A WordPress Website Ti penjahat cyber

1 answers:

kaamanan WordPress geus mindeng ngaranna jadi "hardening". Sanajan anjeun teu nyaho kumaha carana ningkatkeunlalulintas ramatloka anjeun, hal anu penting nu ngamankeun Kapercayaan situs anjeun. Eta moal bakal jadi salah mun disebutkeun yen jutaan ka milyaran jabaanu Powered by boh Blogger atanapi WordPress.

Nik Chaykovskiy, The Semalt Palanggan senior Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen WordPress téh mangrupa panganteur kawentar tur ramah-pamaké. Sistim manajemén eusi ieu nyatutina kaunggulan jeung kalemahan. Contona, upami anjeun teu neundeun kecap akses Anjeun ngamankeun, anjeun bisa leungit Kapercayaan anjeun sarta aksés ka ramatloka anjeun.Di dieu kudu sababaraha tips tentang kumaha carana pikeun membela ramatloka WordPress anjeun ti hacker.

nyadangkeun Website anjeun Mindeng

The frékuénsi cadangan WordPress nyaéta salah sahiji jejer paling-dibahas poé ieu.Kadé loka WordPress anjeun dicadangkeun leres. Anjeun kedah ngalakukeun hal eta sakali atawa dua kali per minggu tetep aman jeung ngamankeun dina internet.cadangan sapopoé, kumaha oge, ieu kacida dianjurkeun sakumaha eta ngajaga ramatloka anjeun ti mungkin curanmor sarta serangan malware. Aya nyatuplugins WordPress anu bisa mantuan Anjeun sareng deui, tapi BackupBuddy mangrupakeun salah sahiji pangalusna. Eta bakal ngarugikeun anjeun teu leuwih ti $ 100 na bisa balikkeun Anjeunhacked blog atanapi situs di ngan hitungan detik. Siap! Nyadangkeun mangrupa plugin idéal pikeun maranéhanana anu pilari software WordPress gratis.Ieu ngidinan Anjeun nyieun hiji cadangan otomatis, nransper payil anjeun ka Dropbox, sarta mulangkeun data anjeun dina waktu henteu..Pilihan katilu téh UpdraftPlus.Ieu mangrupa plugin cadangan interaktif tur ramah-pamaké.

usaha Wates Login

Ti jaman ka jaman, hacker coba pikeun megatkeun jaba WordPress anjeun ku guessing Anjeunkecap akses. Éta pisan sababna naha kudu ngawatesan usaha login tetep aman di internet. Sacara standar, WordPress bakal ngantep anjeun make kecap akses nu beda,nu Tujuan tetep informasi anjeun aman tur aman. Anjeun kudu nambahan hiji lapisan tambahan ngeunaan kaamanan pikeun ramatloka anjeun ku ngawatesan nu aksés ka dua muntilu kali. Bisi, batur geus diusahakeun asup jeung sandi salah, situs anjeun bakal meunang dikonci, tapi datana bakal tetep aman. Aya hijiangka nu gede ngarupakeun plugins WordPress, kayaning Wates Login usaha. Nu ngidinan Anjeun ngawatesan jumlah usaha login gagal. Ngagunakeun plugin ieu, anjeunogé bisa meungpeuk sababaraha IPS, tapi kade ulah poho sandi anjeun sorangan. Tur upami kan hacker nganggo proxies béda, plugin ieu ngalakukeunanaotomatis meungpeuk kabeh tetep ramatloka anjeun aman. Sakabéh pilihan na anu customizable tur ramah-pamaké. Anjeun tiasa meungpeuk hiji IP samentara atawapermanén.

Ulah Paké "admin" salaku Username anjeun

Salah sahiji kasalahan pangbadagna jalma ngalakukeun nyaeta aranjeunna nganggo "admin" salaku ngaran pamaké maranéhanana.Anjeun teu kedah ngalakukeun kitu lamun rék nyimpen ramatloka WordPress anjeun aman tur aman. bot otomatis mindeng ngakses jaba make kecap ieu sareng meureunnebak ka kecap akses dina jangka waktu nu moal. Aya Chances nu hacker bakal mangpaatkeun informasi rusiah anjeun, data ramatloka, sarta hal séjén migunakeun ieungaran pamaké. Mun rék tetep situs anjeun aman, mangka Kadé anjeun teu kantos nganggo "admin" salaku ngaran pamaké primér Anjeun. Gantina, Anjeun kedahmilih hiji ngaran pamaké sarta sandi nu mustahil bisa ditebak ku saha.

November 28, 2017
Ahli Saran Ti Semalt Dina Kumaha Pikeun Nangtayungan A WordPress Website Ti penjahat cyber
Reply