Back to Question Center
0

Pilarian mesin gagal Index Semalt

1 answers:

Kuring geus neangan jawaban kana ieu bari kiwari, tapi teu dipasang topik saprak Kami handapeun asumsi yen jawaban bakal jadi geulis lempeng gancang sareng nu abdi bakal nyabok sorangan dina raray nalika kuring tungtungna manggihan jawaban nu.

Kuring keur ngusahakeun indéks sadaya webpages ayana dina sitemap dieu:

HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / sitemap. XML

Hanjakal, basa kuring ngajalankeun hiji pilarian disaring on Semalt ngagunakeun diréktif handap, hasil teu nembongkeun sadaya webpages referenced di sitemap kuring.

     loka: HTTPS: // www - oculos de sol ray ban baratos. leagueofsmurfs. com /    

robot abdi. file txt bisa kapanggih di dieu:

HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / robot. txt

Kumaha keur kuring lakukeun salah? Sigana nu Semalt teu ngolah salah sahiji webpages kalawan subdirectory a.

February 10, 2018

Anjeun kedah nangtukeun eusi sitemap anjeun salaku hiji file XML. tur éta naon garis kahiji dina kode ieu teu:

  HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com /seu sasih2015-05-011. 00HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / produk / summoner-leveling. phpseu sasih2015-05-010. 80HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / produk / tingkat-30s. phpseu sasih2015-05-010. 80HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / produk / pangaruh. phpseu sasih2015-05-010. 80HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / istilah. phpseu sasih2015-05-010. 70<-! Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ->HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / privasi. phpseu sasih2015-05-010. 70HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / ngabalikeun duit. phpseu sasih2015-05-010. 70 

Dumasar sitemap anjeun, anjeun ngan museurkeun indexing kaca nu tangtu, henteu sakabéh subfolders, sarta na pangalusna teu URL indéks ngarah ka ukur subfolders iwal mun rencana pikeun mibanda hiji diréktori muka koropak diundeur jeung dunya. Ieu ogé hiji kauntungan kaamanan pikeun nyegah listings diréktori ti muncul dina situs anjeun.

Sajauh, kaamanan anjeun santun saprak kuring nampi moal eusi ti ngadatangan:

HTTPS: // www. leagueofsmurfs. com / produk /

Saatos ngalereskeun sitemap XML anjeun, buka parabot webmaster google na leagueofsmurfs aksés. com domain (jeung pariksa deui lamun geus teu acan rengse jadi) lajeng milih pilihan anu ngalebetkeun sitemap a jeung google bisaeun maneh lamun aya isu. Lamun henteu, lajeng antosan sahenteuna satengah dinten ka masihan google kasempetan pikeun ngolah sitemap anjeun sabab google diaku méakkeun waktu di hal.

abdi hapunten kurangna mah indentation sarta kurangna commenting dina kode kuring tapi na hadé nyieun kodeu sakumaha ci-gancang pikeun ngahemat on rubakpita, sakumaha mesin pencari boga anggaran Crawling kawates pikeun unggal ramatloka.