Back to Question Center
0

indexes Semalt hiji judul lengkep beda pikeun situs web abdi. Naon anu tiasa abdi lakukeun?

1 answers:

Kuring boga masalah aneh. Kuring geus maca ngeunaan masalah ieu di patarosan sejenna tapi milik mah béda dina cara aneh. Sanggeus balik nepi di abdi web hosting parusahaan, indexes Google ramatloka abdi kalawan tag sapertos "CCNA ujian, Nyiapkeun pikeun ujian, CCNET" - günstiger umzug.

ramatloka abdi boga pancen NO karaketan ka kursus pisan.

Éta hiji LSM dedicated ka nulungan barudak miskin. Kami nekat sarta Kuring henteu weruh kumaha carana maksakeun google pikeun indéks judulna abdi leres.

ramatloka abdi nyaeta www. cys. RO , judulna téh "homepage - Asociatia Jieun sorangan"

Lamun milarian di google judulna téh completey béda najan ku web sniffing parabot lianna nu headers HTTP bener.

Kumaha tiasa atuh?

Kuring geus dikintunkeun ulang indexing ka google opat kali.

Edit: The situs bari ditempo ku google mah béda. Kabéh crawlers sejen, panyungsi na proxies nempo situs bener, tapi google RSS situs béda nu sabenerna ngandung ngaran kami dina eta dina frase "rébuan profésional diajar kalawan cys. RO ". Ieu mangrupa loka dihasilkeun otomatis kalawan ngaran kami dina eta na eta sabenerna trik google kana maca situs palsu.

Ieu téks dina katerangan "professional kabetot tiasa tutul tujuan sukses dina ujian" . Aya situs web lianna nu boga masalah ieu ti naon abdi ningali. Éta mungkin janten hacker?

February 8, 2018

Mun situs Anjeun mintonkeun Google naon dasarna iklan eusi nu aya hubungan jeung situs sabenerna, anjeun geus hacked. Upami Anjeun gaduh pangaweruh cukup ngeunaan WordPress sarta ogé kaamanan server pikeun ngadeteksi jeung ngabersihan Hack, buka pikeun eta. Mun anjeun pisan pasti ngeunaan kumaha carana ngalakukeun ieu, nyewa layanan kaamanan profésional ngalakukeun hal eta pikeun anjeun kayaning Sucuri atanapi WordFence. Duanana tina jasa jalma bakal ngabersihan situs hacked, heuras deui, sarta nyadiakeun plugin for WordPress anu bakal nulungan tetep maneh aman bade maju.

Sanajan kitu, lamun aya hosting dina ISP hosting kirang-ti-optimal dibagikeun na liang kaamanan séjén nu mangaruhan anjeun, ngalih ka nu anyar hosting ASAP. Aya kavling affordable hosting kaluar aya nu boga santun ka kaamanan unggulan, kaasup sababaraha hosting husus pikeun WordPress.

kalawan web sniffing parabot lianna nu headers HTTP bener.

Nyaritakeun nu programer tina parabot web eta sniffing yén maranéhna kudu reprogram parabot maranéhanana alatan kuring melong HTML kode sumber kaca anjeun sarta hal kudu ngarobah.

Kumaha tiasa atuh?

Ngeureunkeun matak ngabingungkeun nu robot.

Kuring nempo kode anjeun sarta anjeun boga dua tag judul saperti kieu dipisahkeun ku kode HTML lianna:

   Asociatia Jieun sorangan  homepage - Asociatia Jieun sorangan  

hiji No nyaeta 100% pasti naon judulna anjeun rék pikeun nembongkeun, sarta Kabeneran browser kuring teu ngadat leuwih eta. Google meureun dijieun tatarucingan naon judul pikeun nembongkeun dumasar kana eusi eta kapanggih dina kode Anjeun.

Kumaha kudu maneh mun geus ngaleungitkeun salah sahiji tags judul.

Salaku catetan samping, Anjeun kudu nyobaan pikeun ngumpulkeun sumber Anjeun éksternal. Ieu ngandung harti coba nempatkeun éta babarengan lamun bisa tur muka sumberdaya pangsaeutikna pikeun nembongkeun kaca. Kaca bakal ngajalankeun gancang lamun éta kajadian saprak requests kirang per pamaké dijieun pikeun server. Ieu bisa ditempo lamun ngajalankeun kaca dina webpagetest. org.

Kuring nyarankeun Anjeun nambahkeun meta judul na meta pedaran pikeun unggal kaca. Eta bakal mere Anjeun kadali leuwih leuwih naon dipintonkeun dina SERP.

Kadangkala Google bakal ngarobah judul anjeun sarta déskripsi tapi ngabogaan pamadegan meta tag kedah ngabantu.