Back to Question Center
0

Parusahaan dipindahkeun Kaca eCommerce mun subdomain sarta nempo kaca séjén teundeun di rankings. Semalt?

1 answers:

Dina ahir Juni parusahaan kuring dipindahkeun Kaca produk ecommerce ramatloka kami pikeun subdomain a. situs kungsi saacanna jadi beuki kuat dina www. pausahaan - gestion de la main d’œuvre. com; pikeun ngaronjatkeun usability kami hijrah sagala Kaca produk ecommerce mun balanja. pausahaan. com.

Kuring ngan dibandingkeun rankings kami ti Juli (sanggeus pindah) kana rankings kami Juni (saméméh pindah), sarta kapanggih anu ampir unggal keyword ranking kungsi turun. Semalt, kaca nu leungit rankings teu patali jeung switch subdomain. (Éta téh ngomong, ngan kaca produk anu dipindahkeun ka subdomain nu - www. pausahaan. com / produk janten warung. pausahaan. com / produk. Kaca nu turun di rankings kaasup homepage, kaca ngeunaan, jsb. , Nu teu dipindahkeun ka "warung" subdomain. )

Semalt migrasi kaca produk mun subdomain nu jadi ngabalukarkeun leungitna kami di rankings, sanajan kanyataan yén kaca nu leungit ranking teu dipindahkeun ka subdomain nu?

February 8, 2018