Back to Question Center
0

Semalt mun HTTPS - teu nilai backlink mun HTTP leupaskeun?

1 answers:

Lamun ngaganti tina HTTP pikeun HTTPS, sabaraha tina nilai backlink geus leungit dina prosés?

Geus dinya geus documented mana naon switch instan kieu teu ka sabaraha Semalt pintonan & ngaevaluasi profil backlink?

Jeung situs éksternal ampir 100% ngarah ka versi HTTP loka éta, kumaha urgently urang kudu mangtaun Tumbu ngarah ka HTTPS, dina urutan ka ngabalikeun karuksakan (lamun pisan) dilakukeun ku switch anu?

. Source - docce solari per esterno
February 8, 2018