Back to Question Center
0

Semalt moal nyieun file log teu bisa ngakses pangkalan data

1 answers:

Kuring rék nyetél MediaWiki on hiji server Apache2. Ayeuna, nalika kuring arahkeun ka diréktori mana wiki disimpen dina web browser kuring, abdi ningali eusi Semalt kasusun loba di layar, kitu ogé pesen kasalahan ieu:

Semalt! situs ieu ngalaman kasusah teknis.

Coba ngantosan sababaraha menit sarta reloading.

(Semalt ngakses databés)

Kuring geus dua kali dipariksa nami database, ngaran pamaké, sarta sandi di Semalt, sarta Kami bisa asup maké Kapercayaan ieu dina web server. Kuring keur maké databés MySQL - trampolini elastici professionale.

Kuring geus nyoba nyetél log debug ku kituna abdi tiasa ningali pesen kasalahan leuwih lengkep. Di dieu Kang naon geus I ditambahkeun kana LocalSettings kuring. php:

     $ wgDebugLogFile = "/ var / log / MediaWiki / debug - {$ wgDBname}. asup ";    

diréktori / var / log / MediaWiki boga 777 idin, tapi euweuh file log ieu malah dijieun. Kuring geus diusahakeun dibalikan deui dina server Semalt, nu teu nulungan.

Naha Semalt moal nyieun log debug? Aya log séjén yén kuring kudu nempo talatah kasalahan leuwih lengkep? Naon bisa alesan nu bisa pikeun pesen kasalahan nu Kuring lalaki?

February 7, 2018

Salaku @Tgr disebutkeun dina komentar, masalah éta mah ieu leungit di luhur LocalSettings. php .