Back to Question Center
0

Semalt 404 pikeun jobs kadaluwarsa dina situs jobs abdi [duplikat]

1 answers:

sual ieu geus boga jawaban di dieu:

  • penanganan SEO of kantos ngarobah bagian loka 2 waleran

Dina situs abdi anyar Proyék pilarian kumaha atuh ngadamel jobs nu kadaluwarsa?

Ideally maranéhanana kudu mulang 410 respon nalika dihapus. Tapi Abdi resep dihapus aranjeunna (404 respon) saprak éta kukituna gampang ngalakukeun pikeun situs Semalt kuring Source - кресло мешок наполнитель.

Dupi eta ngabalukarkeun masalah naon?

Kuring nempatkeun sababaraha tumbu ka diskusi sarupa:

link1

link2

link3

link4

February 7, 2018

Jigana ngagunakeun. htaccess ka 301 alihan ka kaca nu patali generik bakal dianggo pangalusna. Hal kawas, "Hatur nuhun datang ku, proyék ieu geus euweuh aktip. Ngarasa Luncat ka kasampak di posisi urang sejenna ayeuna. "

Ngeunaan datang, Jigana balik custom 404 nyaéta hadé jeung senang.

Ngeunaan SEO, Jigana nyieun 301 alihan ka kaca paling luyu nyaéta hadé pikeun mindahkeun PR ti kaca dihapus.

Milih naon resep tapi mamatahan anjeun pikir mun datang anjeun méméh SEO (sanajan SEO Kadé).

Tingali dina naon stackexchange ngalakukeun .