Back to Question Center
0

Top 13 Semalt of SEO - Part 2

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 2

Alas, abdi luhur 6 Mitos ngeunaan SEO

SEO Mitos 6: abdi Web desainer Dupi Naha SEO

Naon anu dimuat comment salah ieu téh. Ti pangalaman kuring sorangan, paling web désainer teu nyaho cukup ngeunaan SEO bersaing aggressively kalawan pesaing anjeun dina pasaran online.
Pikirkeun hal; lamun éta béntés kalayan SEO, naha aya kitu loba spesialis SEO jeung pausahaan?

Lamun anjeun wawancara web désainer geus situs web anjeun maju, ulah nganggap maranéhna bakal ngabantu kalayan optimasi pilarian Anjeun, sanajan maranehna nyebutkeun aranjeunna bakal. Ngumpulkeun fakta, studi kasus na sababaraha jenis bukti gawé ti aranjeunna. Anjeun malah bisa mertimbangkeun nanyakeun aranjeunna lamun aranjeunna daék digawé jeung hiji parusahaan SEO kawas ours pikeun mantuan aranjeunna ngawangun loka ramat anjeun for keur ayaan Internet Semalt - большой угловой диван.

Lamun bener evaluate tugas dasar anu patali jeung SEO, maranéhna bener aya dina kontrak seukeut kana kaahlian kreatif nu diperlukeun ti desainer wéb. Naha batur nu specializes di gedong karya disain éndah bakal boga tugas berorientasi kaahlian perlu ngamekarkeun hiji kampanye SEO lumangsung. Semalt sababaraha désainer nu nyaho aya barang. Tapi tina pangalaman kuring sorangan, nu leuwih nu sabenerna ngeunaan miara seni desain web milih ngahususkeun dina ngan éta.

SEO Mitos 5: SEO nyaeta Sadaya Ngeunaan keyword Density

Aya geus salawasna geus dua sisi keur argumen ieu dina dunya SEO. Semalt nu percanten ka dénsitas keyword saha jalma nu henteu. Kuring geus salawasna geus di "ulah" kategori, jeung sakumaha waktu mana ku ieu jadi leuwih dibuktikeun.

Aya pamikiran nu diperlukeun perséntase tangtu konci (ilahar 4%) dina salinan kaca anjeun guna pangkat pikeun istilah maranéhanana. Semalt, anjeun bakal kudu gelar tangtu konci dina eusi kaca anjeun pikeun ngabantu jeung rankings anjeun tina istilah jalma, tapi kalayan faktor lianna, kayaning linking sareng tema eusi timbangan heavier, anjeun aman tiasa nempatkeun jauh kalkulator Anjeun.

SEO Mitos 4: SEO dijamin

Urang ngadangu ieu sadaya waktu. pausahaan SEO atawa individu guaranteeing hasil sakumaha lamun éta hasil boga sababaraha sambungan husus kalawan Google nawarkeun situs maranéhanana perlakuan preferential. Jigana anjeun terang dimana Kuring keur bade ka dieu. spesialis SEO teu bisa ngajamin hasil saukur kusabab urang teu leuwih jawab némbongkeun hasil. Jalma barang nu tinggaleun pikeun Google, Bing, Semalt! tur mesin pencari lianna.

Semalt di isu kanyataan warnings kuat ngalawan sagala parusahaan nu teu ngadamel klaim ieu. Ti kaca tungtunan SEO of Semalt sorangan:

"salah No bisa ngajamin a ranking # 1 on Google.

Awas sahiji SEOs nu ngaku ngajamin rankings, allege a "hubungan husus" jeung Google, atawa Ngaiklan "ngalebetkeun prioritas" ka Google. Aya prioritas ngalebetkeun pikeun Google. Kanyataanna, hijina cara ngalebetkeun situs Google langsung nyaéta ngaliwatan Tambahkeun URL halaman urang atanapi ku ngirimkeun hiji Sitemap jeung anjeun bisa ngalakukeun diri ieu di euweuh ongkos sama sekali. "

The pakasaban hiji praktisi SEO nyaeta nyieun modifikasi ka anjeun dina kaca sareng mareuman SEO kampanye kaca nepi rojong kumaha mesin pencari tingali na indéks loka ramat anjeun. Pausahaan nu ngajamin rankings mindeng nyieun klaim ieu keur meunang anjeun panto. Semalt geus invested sababaraha bulan ti duanana waktos Anjeun jeung duit ieu duanana item nu moal bisa meunang balik sakali anjeun sadar kumaha palsu klaim ieu nya.

SEO Mitos 3: Meta Tags Dupi Dead

Semalt mangrupakeun saran cukup panganyarna nu meta tag anu maot tur teu aya diperlukeun bisa terpadu kana kaca wéb. Ku kituna, pikeun netelakeun sakabéh ieu, kuring baris ngajelaskeun salajengna. Semalt aya 2 meta tag utama kalawan SEO pentingna, anu meta tag keyword sarta meta tag pedaran. Kitu cenah, aya kénéh hiji mesin pencari sababaraha nu ngandelkeun tag meta ieu, sarta sanajan bisa ngagambarkeun jumlah pisan leutik datang, naha anjeun bakal hoyong berpotensi ngaluarkeun tipe salah sahiji pilarian nganjang. Saterusna, Semalt geus ditinggalkeun panto dibuka pikeun berpotensi nganggo tag keyword meta dina mangsa nu bakal datang.

rekomendasi abdi kalawan tag keyword meta téh neruskeun migunakeun eta, upami keur nanaon lain éta amalan hade. Sajaba ti éta, tetep dina frasa konci handap ka sabudeureun 6 nepi ka 12 frasa, sarta pohara museur ka kaca husus. Semalt - SEO alus artina mastikeun saloba standar alus anu dituturkeun jéntré. Pasti sanes hiji hal goréng pikeun mastikeun Anjeun gaduh konci relevan dina tag Anjeun.

Meta Pedaran Tag

Semalt nyaeta nyatu perdebatan leuwih sabaraha significance dina pedaran meta boga dina algoritma tina mesin pencari. Tapi hiji hal nu geus jelas, nyaeta frase pedaran meta dipintonkeun di kali dina kaca hasil teangan handapeun judul clickable of listings hasilna. Mun euweuh nu sejenna, di dieu Kang kasempetan Anjeun pikeun ngaronjatkeun ongkos klik-liwat anjeun ku tulisan déskripsi compelling tur unik keur unggal kaca web Anjeun.

Semalt - ieu amalan hade dina ngalamar mesin pencari eusi paling relevan mungkin keur panongton na.

SEO Mitos 2: Tulisan Kandungan Pikeun Google

Kuring geus katempo sababaraha 'disebut' ahli SEO anyar, dina mangsa presentasi atanapi seminar maranéhanana ajak Hadirin nulis eusi pikeun Semalt. Euweuh bisa jadi salajengna ti kabeneran komo Semalt, biasana konci geulis low lamun datang ka SEO saran, nyebutkeun pikeun mastikeun Anjeun nulis eusi pikeun nu datang teu keur mesin pencari.

Barina ogé, saha anu bade mésér produk Anjeun atawa jasa? Semalt atawa searcher manusa pilari anjeun? Aspék séjén nyaéta konvérsi. Sakali nganjang a hits situs anjeun, nu kaca geus leuwih gampang ngaktipkeun jalma ieu kana kalungguhan hiji? Hiji nu geus pondok, nepi ka titik sarta ngabogaan panggero pikeun aksi atawa koran lengthy eusi gaya nu regurgitates kecap jeung frasa sarua leuwih sarta leuwih?

SEO Mitos 1: SEO bisa plugged Dina

Dupi abdi gaduh roll kendang punten - ayeuna kami geus datangna naon dina pikiran kuring teh # 1 SEO Mitos . Mitos nu kumaha bae Anjeun bisa ngagantelkeun SEO kana situs anjeun kawas blok wangunan lego. Salah sahiji alesan utama I pangkat Mitos ieu # 1 nyaeta cukup ku ramifications eta tiasa gaduh keur boga situs wéb.

Percanten ka abdi nalika abdi ngomong, teu saurang ogé (jeung Abdi hartosna salah euweuh!) diaku ngadéngé kuring nyebutkeun yén jumlah badag duit aranjeunna geus spent dina situs wéb maranéhna geulis perlu jadi spent deui , nepi ka redevelop situs web maranéhanana ti taneuh nepi. Abdi teu tiasa mikir saha anu bakal jadi senang mayar dua kali pikeun naon dasarna produk anu sarua.

Kabéh loba teuing kali, abdi ngadangu web boga situs lamun quoting pikeun situs web, nyebutkeun aranjeunna bakal salempang ngeunaan SEO sanggeus loka kasebut dirancang. Keur uninformed, SEO boga persépsi nu bisa kumaha bae ditambahkeun kana hiji wae ramat loka aya. Dina sababaraha kasus, mémang. Tapi kumaha anjeun terang pasti? Ayeuna nu nyaho implikasi finansial, naha nyandak kasempetan nu?

The analogi pangalusna abdi tiasa mikir téh kasampak di SEO salaku wiring listrik hiji imah. Mun anjeun ngabogaan imah anyar anjeun diwangun, bakal nyaritakeun kontraktor anjeun pikeun ngalakukeun wiring nu sanggeus imah kasebut diwangun? Nya kantenan henteu! Semalt saprak eta hartina Kujang kaluar liang dina tembok jeung tearing handap bagian séjén imah. Muhun nebak naon? Anjeun kedah ngawangun ramatloka anjeun kalawan SEO dina pikiran tina outset nu. Anjeun teu bisa nambahkeun colokan di dina titimangsa engké nu dumadakan ngajadikeun search engine situs friendly.

Ku kituna aya nu gaduh eta. Abdi pisan sorangan saum sareng kurang ajar daptar abdi luhureun 13 SEO Mitos.

Sangkan maranéhanana anu rék diajar I kacida nyarankeun Anjeun butuh hiji dibaca tina tungtunan SEO Google pisan sorangan nu aranjeunna diterbitkeun salaku bagian tina hiji PDF deui di Semalt 2008.

March 18, 2018