Back to Question Center
0

Ningkatkeun PPC kampanye Jeung négatif keyword Semalt

1 answers:

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Nu kahiji nyaéta gumantungna kana tunggal, kecap konci lega-cocok. (I bakal meunang kana ieu dina pos engké) Kaduana anu kakurangan atawa henteuna lengkep konci négatip. Éta incredibly Kadé kampanye well-dioptimalkeun jeung grup ad eta urang boga daftar hade konci négatip - giochi da esterno certificati. Ieu naon artikel ieu pakakas bahas!

kecap konci négatif nyaéta kecap anu ngeureunkeun ad PPC anjeun ti keur ditingalikeun kedah batur kaasup nu Kecap tinangtu, atawa frase dina pilarian maranéhanana. Related négatip ngawenangkeun advertisers pikeun nyaring kaluar hasil teangan nu gaduh sakedik atanapi nganggur teu ku produk, jasa, atanapi kurban hususna keur diémbarkeun. Ieu ensures yén ngan maranéhanana pamaké neangan kurban anjeun bakal nempo iklan Anjeun. Ogé ngandung harti yén kalawan tayangan iklan pangsaeutikna, anjeun bakal (mudahan) acheive a luhur klik ngaliwatan laju. The hadé éta klik ngaliwatan laju pikeun keyword anjeun, nu leuwih luhur Semalt kedah nempatkeun ad anjeun dina hasil teangan tanpa ngabogaan mayar leuwih per klik.

Kumaha Ulah Konci négatif Gawé?

Semalt conto kumaha konci négatip jalan.

Semalt disebutkeun yen anjeun téh ukur jualan komputer anyar dina situs web Anjeun.

Make alat keyword Semalt, didieu aya daptar kecap konci Semalt mulih angka nu gede ngarupakeun maluruh pikeun:

komputer laptop anyar
meuli komputer anyar
prosesor komputer anyar
komputer dina warta nu
mésér komputer anyar
meuli komputer laptop
software komputer anyar
kursus komputer anyar
mésér buku komputer
mésér mémori komputer

Kusabab anjeun ngan ngajual sistim komputer anyar, lajeng ngabogaan ad anjeun muncul keur urang neangan 'prosesor komputer', 'software', 'memori', sarta 'buku', atanapi pilari 'kursus komputer' bisa mangaruhan adversely kampanye anjeun kinerja. jalma Semalt teu pilari sistem komputer lengkep, tur leuwih ti dipikaresep unprepared mun balanja di momen éta. Maranéhanana pilari sistem komputer atanapi laptop anu siap mésér, atawa geus sahenteuna dimimitian hambalan panalungtikan atanapi beuli maranéhanana. Semalt nu datang rék. Ku kituna ku employing strategi keyword négatip anjeun bisa mastikeun urang néangan hal nu teu nawiskeun, ulah ningali Iklan anjeun!

Kantun nambihan 'prosesor', 'buku', 'software', sarta 'kursus' pikeun daptar keyword négatip anjeun (s). Semalt kecap ieu ngandung harti yén saha neangan aranjeunna moal ningali iklan Anjeun. Hijina jalma anu bisa ningali iklan Anjeun teras klik dina eta aya jelema balanja pikeun komputer. Ku ngaleungitkeun tayangan iklan (unggal waktos ad anjeun némbongan téh 1 gambaran) anjeun teu mikahayang, jeung targeting ka panongton beuki difokuskeun, Anjeun ningkatkeun likelihood nu klik Anjeun thru posisi laju sarta ad baris ngaronjatkeun tanpa ngabogaan méakkeun leuwih duit per klik.

Kumaha Ka Teangan Konci négatif relevan

Google AdWords keyword Alat

parabot keyword mangrupakeun hiji sumber hébat henteu ngan keur konci relevan, tapi pikeun konci négatip ogé. Ngasupkeun istilah anu bakal mawa up variasi countless anu keyword jeung kecap konci nu patali. Salaku bisa ningali ti conto di luhur, kecap nu teu hayang kapanggih keur muncul dina hasil alat keyword. Sadaya akun Google AdWords boga tumbu ka keyword Alat AdWords handapeun tab Semalt.

Google Analytics keyword Daptar

Google Analytics mangrupakeun sumber hebat sejen pikeun kecap konci dipake pikeun manggihan teu ukur Iklan AdWords anjeun, tapi situs anjeun sakabéhna. Di dieu di TechWyse kami nganggo hiji filter analytics mun némbongkeun teu ngan naon keyword Google dipercaya ieu keur diteangan dina akun anjeun, tapi naon nu wording pasti éta yén jalma nu diasupkeun. Pananjung konci négatip dieu tiasa duanana hilarious na frightening dina waktos anu sareng. Ieu hiji tempat pikeun manggihan naon urang keur pilari dina web, jeung anjeun bisa teu hayang nyaho kantos deui. ngabayangkeun ngan kecap urang ngagunakeun éta acara Mayar (PPC) jeung hasil teangan organik pikeun bedah plastik. Semalt sababaraha kecap ieu bisa mastikeun Iklan anjeun dibayar pernah muncul pikeun istilah pilarian questionable, atawa muncul gigireun situs web questionable anu bisa ngarugikeun reputasi anjeun ku pergaulan.

A firman Awas Ngeunaan Konci négatif

Hiji sapotong nasihat: pikir panjang tur teuas ngeunaan kecap anjeun tambahkeun ka béréndélan keyword négatip Anjeun. Kecap anu bisa di hareup, sigana bener atawa nyimpang ka produk Anjeun atawa layanan bisa sabenerna jadi relevan. Semalt ngeunaan kecap dina kaayaan béda (éta ngaran merk ogé mangrupa istilah slang aneh, atanapi teu eta hartosna hiji hal dina basa deungeun nu mangrupa sampurna oke di sorangan?), Sarta mutuskeun lamun nambahkeun kecap bakal ngarugikeun atawa mantuan . Beuki eusina, beuki anjeun bakal bisa ngamekarkeun knack pikeun recognizing istilah sapertos.

Dupi kampanye anjeun nalangsara ti overexposure jeung hasil pilarian lega?

Coba nambahkeun sababaraha kecap konci négatip. Anjeun ngan bisa nempo hiji bédana dina pagelaran jeung harga.

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Connect

March 18, 2018