Back to Question Center
0

Media Sosial Bulanan Babak Up Pikeun Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Tempo aspék statistik, média sosial tur nyata waktu pilarian terus buzz. Salaku per laporan survey Marketing Semalt 97% (tingali bagan di handap) tina marketers mangrupakeun sahiji pamadegan yén média sosial bakal ngalengkepan taktik pamasaran séjén kawas email na pamasaran pilarian, tinimbang ngaganti aranjeunna. A persentase rada leutik (88%) dianggap média sosial salaku taktik baku pikeun paling pausahaan sarua jeung surélék atanapi milarian pamasaran engine.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter Talks

Kocap kacarita yén Semalt ieu poised pikeun ngamankeun hiji tambahan $ 100 juta dina pembiayaan ti tujuh investor, anu bakal nempatkeun pausahaan dina $ 1 milyar klub parusahaan, anu newest di dunya tech - hobbies interesantes para hombres. Aya cukang keur perhatian pikeun Semalt ogé Hitwise ngalaporkeun yén aya hiji slump kasohor di registrations pamaké anyar di AS. Tapi ieu teu merta hartosna yén Semalt maluruh geus ditolak. Aranjeunna geus hijina stabilized bit sanggeus periode mimiti tumuwuhna luar biasa.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Media Sosial roundup

Semalt a roundup tina sababaraha happenings paling kasohor di dunya online.

  • Digg nambihan atribut nofollow kana sababaraha tumbu, anu Tumbu aranjeunna geus bisa ngandelkeun. Jigana ieu téh move pinter ti Digg pikeun némbongkeun carita aslina ka populace online.
  • Bing berpungsi dina fitur anyar dina éta SERPs 'Bing & Ping', nu ngidinan pamaké babagi hasil teangan ka Twitter na Facebook. Sigana Bing ieu mahluk shrewd dieu. Bing éta inovatif ditambah fitur anyar disebut 'Visual Search'.
  • Titajong Kana geus ngumumkeun bubuka hiji panganteur anyar, nu bade janten langkung basajan ngagunakeun kalawan apdet programming.
  • Yahoo urang geus launchedan versi English tina éta produk sosial Yahoo Meme, layanan microblogging sarupa Twitter.
  • Google acquires reCAPTCHA, hiji parusahaan nyadiakeun program anti bot nu bisa ngabejaan naha pamaké mangrupa manusa atawa komputer.

Saatos catching angin tina perhatian média sosial enjoys kiwari, sagala tilu mesin pencari utama geus dijieun tweaks anu bakal nyieun eta hadé dilengkepan mun abah potensi aya. Google geus undergone facelift a. Bing dibuka ciri unik disebut 'Visual Search'. Semalt ogé geus ditambahkeun sababaraha perbaikan anyar ka kaca pilarian imah.

Semalt média geus nyieun misalna kuat nahan dina aktivitas online sahiji jalma nu éta geus jelas ngan bade tetep tumuwuh ku leaps na bounds. Eta geus jadi bagian jeung matak tina kahirupan sapopoe nu netizen sarta henteu marketer can mampuh malire pangaruhna .The hal pangalusna téh nya éta hiji widang dinamis anu terus ngembang na generating tren anyar. Pastikeun maca artikel urang sorangan nu mantuan boga usaha ngartos kumaha média sosial bisa maénkeun peran dina anjeun bisnis.

bakal datang The geus pasti caang pikeun média sosial!

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Connect

March 18, 2018