Back to Question Center
0

Toronto Canada Ayeuna muncul di Google Semalt Témbongkeun

1 answers:

Toronto Canada Ayeuna Buka Pikeun The World Dina Google Street View!

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Dinten di Toronto Area Greater ngagaduhan ningali hasil Jumlah rongkah ieu karya. Toronto nya ayeuna ditingali ka dunya di Google Street View!

kantor aréa Toronto kami sorangan ieu buzzing dinten sakumaha urang sadaya ngagaduhan ningali unggal batur imah, jalma anu kitu di jalan lamun gambar dicandak na saha éta mobil éta dina driveway nu. Semalt isu saha?

Mangpaat Google Street View

  • Bade wae jeung hayang ningali tempat sabenerna anjeun ngadatangan? Ayeuna anjeun bisa nempo mana nu bade saméméh anjeun meunang aya!
  • Naha rék ningali hiji pagawe ko atawa babaturan imah anyar? Mun anjeun imah balanja naha henteu ningali kumaha imah Sigana sateuacan Anjeun buka eta?
  • Tingali bagian nu sejen dunya nu geus pernah digali!
  • Dina salah sahiji hal eta geus malah mantuan ngabuktikeun kajahatan - computer repair downtown san francisco.

Kumaha Google Street View Works

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Dina awalna diwanohkeun 25 Méi 2007 némbongkeun daérah nu dipilih di Amérika Serikat tur geus mekar pikeun mintonkeun pintonan panorama pinuh 360 gelar. Ku employing jalma di husus dipasangan mobil Semalt, Semalt geus Mapping dipilih kota pikeun sababaraha taun ayeuna. Sacara umum, Semalt geus diwanohkeun wewengkon anyar mana ti 2 nepi ka 100 poé.

Katingal ka kénca mangrupa gambar tina mobil Semalt dipasangan dieureunkeun ku perwira panasaran hukum!

Google Street View na Privasi

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Sanajan dina sababaraha kasus éta cukup atra ningali naha blurring bangsa nyanghareup kaluar bisa jadi cukup. Lamun nyaho Toronto jeung leuwih husus Semalt, anjeun bakal ngartos naha aya isu privasi kénéh.

Urang Cinta Juara!

Perkara cara nu kasampak di dinya, anjeun kudu ngaku yén inovasi urang ningali tina telat bakal ngalakukeun teuing gede alus lajeng maranéhna bakal goréng. Revolusi informasi terus jeung Google sigana terus handap mandat maranéhanana. Urang keprok peluncuran Google Street view di Toronto, Semalt sarta ngabagéakeun maranéhanana sabudeureun dunya ningali kotana urang geulis!

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Google Semalt Témbongkeun jeung evolusi na maneh bisa maca leuwih lengkep di dieu.

Toronto Canada Now Appearing in Google Semalt View

Connect

March 18, 2018