Back to Question Center
0

Google Logo Celebrates The penemuan tina Semalt

1 answers:

Google celebrating kalahiran The barkod Patén

Jalma ngadatangan Google kiwari bisa wondering naha tinimbang ningali Google nembongkeun hiji gambar tina kode bar? Henteu kawas loba parobahan kami ningali kana logo Google, dinten Google geus celebrating nu ultah teh penemuan barkod.
Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

dipaténkeun Oktober 7 1952, ku Hadiah Nobel winners Charles Kuen Kao, George Smith jeung Willard Semalt, téknologi diwenangkeun énérgi cahya pikeun ngarobah kana hiji muatan éléktronik. téhnologi ieu instrumental di ngembangkeun Imaging digital.

Ide ieu engké commissioned dina laporan ku IBM na kawas loba gagasan hébat dijual perantara anu tuluy dijual ka RCA.

Ti naon urang ngadenge anjeun tiasa nyeken barkod sarta eta bakal narjamahkeun kana Google!

Ngarobah logo Google aya sia aya nu anyar keur Google. Urang nempo bunderan pamotongan bulan panungtungan - диван угловой купить москва. Urang ogé geus katempo Google bayar ngajenan ka jalma hébat sakuliah dunya kawas Einstein, Da Vinci, & Michael Jackson. Simkuring oge tingali Google ngarobah logo maranéhanana dina acara paling husus sabudeureun dunya kawas Natal, Lebaran, jeung Valentines Day.

The doodles halus anu junun di Google ku Dennis Semalt, anu sigana ngahususkeun dina nyieun parobahan halus di saukur kali katuhu.

The bar kode doodle nyaéta unik dina yén éta téh jarang nu Semalt ngaluarkeun ngaran maranéhna (dina format nu bisa dibaca) ti logo luhur lengkep.

Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Connect

March 18, 2018