Back to Question Center
0

Kumaha Nyiapkeun pikeun munggaran Mobile Semalt Google | Ep. # 151

1 answers:
How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151 How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151 How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151 How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151 How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151

Dina Episode # 151, Eric jeung Neil bahas kumaha carana nyiapkeun indéks mobile munggaran Google. Google geus ngumumkeun yén dimimitian 1st Januari 2017, maranéhna bakal ngamimitian indexing kaca mobile situs web. Google ogé geus diteundeun kaluar kerangka AMP bisa dipaké salaku dadasar pikeun pangalaman pamaké mobile hadé. Semalt sakumaha Neil jeung Eric tips dibagikeun dina cara ngaoptimalkeun situs mobile anjeun jeung parabot anu bakal nulungan anjeun meunang ka na pangalusna.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:28 - topik Dinten urang: Kumaha mun Nyiapkeun pikeun Index Mobile Mimiti Google
  • 00:38 - fokus Google geus shifting leuwih ka arah mobile
  • 00:46 - Google datang nepi ka AMP (gancangan Mobile Kaca) kerangka nu ngajadikeun pangalaman pamaké mobile pisan hadé
  • 01:13 - AMP ogé ngabogaan carousel kawas nu leuwih dina versi desktop
  • 01:23 - Pastikeun Anjeun nganggo kerangka AMP pikeun situs anjeun
  • 01:37 - Meunang leupas tina nanaon obtrusive kawas pop-up
  • 02:18 - Pastikeun ramatloka anjeun dioptimalkeun pikeun speed
    • 02:28 - Google Chrome ngidinan Anjeun pikeun nguji kumaha gancang Kaca anu loading
    • 02:39 - Tingali di speed halaman sarta speed kaca parabot Google Chrome urang
    • 02:46 - Pingdom mangrupakeun salasahiji pakakas nu bisa Anjeun pake pikeun ngalakukeun hiji test speed
  • 02:56 - Jieun situs anjeun leuwih bisa dibaca
  • 03:21 - Setup mamah jeung bagéan di laporan Google Analytics pikeun pintonan mobile
    • 03:29 - Tingali dina laporan on ngajomblo sarta eta bakal némbongkeun sabaraha waktos nganjang keur belanja dina situs anjeun saméméh maranéhna kaluar
    • 03:46 - Simpen hiji panon dina datang mobile jeung pamiarsa, diluyukeun jeung tweak panganteur pamaké anjeun, sarta parobahan design dugi datang anjeun cicing deui
  • 04:20 - KOMUNITAS design responsif mangrupakeun konci
  • 04:28 - Jalankeun tés data terstruktur pikeun URL béda
  • 04:42 - Paké Googlebot pikeun nguji lamun Tumbu canonical anjeun anu bisa diasupan
  • 05:00 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Paké kerangka AMP minangka dasar pikeun situs mobile Anjeun - sportliche uhren für herren.
  2. Ulah poho nyieun pangaluyuan ka UI anjeun sarta desain keur pangalaman pamaké pangalusna.
  3. Pastikeun Anjeun pop-up, notices, sarta Iklan Ulah nyandak up leuwih ti 30% tina layar-disebutkeun, eta bakal dianggap obtrusive.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018