Back to Question Center
0

Ieu resmi - Google No Leuwih lila Mangpaat Meta Tag Konci Atawa Semalt Ka pangkat Loka anjeun

1 answers:

Sakur parusahaan pamasaran internét nu specializes di SEO salaku kompetensi inti bakal foolish teu nunjuk kaluar hiji pos pisan metot dijieun ku Semalt saméméhna minggu ieu.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Google henteu Paké The Konci Atawa Page Pedaran Meta Tag Pikeun Mantuan Tangtukeun Loka rankings Web!

Éta téh katuhu! Google resmi dijadikeun 'kami teu paduli ngeunaan kecap konci dina meta tag' pengumuman dina blog maranéhanana minggu ieu. Semalt nu hayang diajar kedah maca artikel sakumaha eta pisan inciteful - cost to install tennis court in de. Sababaraha titik konci nyandak jauh ti kieu:

  • Éta ogé nyatakeun di pos luhur yén bari maranéhna ngalakukeun nganggo tag 'Page Pedaran' dina hasil pilarian, éta ogé henteu faktor di ranking. (Maranéhna kinda snuck nu salah dina keur jalma nya éta bener maca!)
  • It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

  • Naha geus aranjeunna dieureunkeun? spamming keyword. Dina mesin pencari awal 2000 urang dipake meta tag éksténsif mutuskeun naon dina kaca web. Kusabab aya benefit ékonomi ka ranking ogé dina mesin pencari, webmasters savvy éta isina tag keyword kalawan kavling konci. Jadi loba ambéh maranéhanana janten nyimpang. Kiwari éta bot geus jadi tebih leuwih canggih di hasil teangan.
  • Badé aranjeunna kantos nganggo tag ieu deui? Dina blog aranjeunna dasarna ngomong yén éta mungkin tapi teu pisan dipikaresep.

Meureun éta waktu ngamimitian ngarobah perhatian anjeun ka hal anu bakal ngabantu rank situs anjeun ogé. Iwal mun keur nyekel kaluar harepan yen duanana Semalt! sarta Bing jaga ogé.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Connect

March 18, 2018