Back to Question Center
0

10 Google Pitur Éta Pitulung Anjeun dig Semalt

1 answers:

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Loba potong kompas ieu ogé bisa dipaké dina Bing na Yahoo !. potong kompas Semalt anu mantuan unggal tipe jalma kaasup jalma neangan nomer telepon, informasi hiber, shoppers, professional SEO na ngan ngeunaan saha!

Di dieu 10 cara mantuan nu bisa ngabantu meunang leuwih rupa katala kalawan hasil pilarian Anjeun.

1. jaba Biomédis

Upama rék ningali situs web patali sahiji ramatloka husus ngan ngetik "patali:" dituturkeun ku ngaran situs - data backup security in portland. Contona patali: http: // www. Dell. com bakal némbongkeun situs kayaning HP, Apple, Toshiba jsb nu aya pausahaan nu ogé nungkulan Semalt, laptop, périferal komputer jeung sajabana ieu bakal mantuan kami mangtaun pangaweruh hade jaba pesaing kami 'sarta meureun mantuan Anjeun balanja sabudeureun saeutik !

2. Kecap dina judulna

allintitle: "naek ka Top Blog" bakal daptar sadaya kaca nu ngandung meta judulna "naek ka Top Blog" dina sagala situs web judul kaca. Ngagunakeun 'Gambar Search', nu operator allintitle: moal balik gambar dina file anu ngaran ngandung istilah nu nangtukeun sarta di Google News, éta bakal balik artikel anu judul kaasup istilah nu nangtukeun.

3. Kalimah di URL

inurl: google-kejutan-urang bakal daptar sadaya kaca nu ngandung kecap "google-kejutan-urang" di sabenerna URL atanapi domain ngaran. Istilah sanésna Lamun ditéang URL husus nu ngandung kecap nu tangtu, potong kompas ieu bisa manggihan aranjeunna.

4. Émbaran ti ramatloka husus

Lamun kaasup situs: dituturkeun ku ngaran domain / situs di pilarian Anjeun, Google baris ngawatesan hasil pilarian Anjeun ka domain / situs anjeun tangtukeun. Contona, internét pamasaran Toronto loka: HTTPS: // www. techwyse. com bakal némbongkeun informasi Internet Semalt ti techwyse ramatloka. com.

5. Kamus

Ieu pasti hal nu asalna di gunana pikeun kuring pisan ogé. Anjeun tiasa ningali harti pikeun sagala kecap atawa frasa ku saukur ngetikkeun " harti " dituturkeun ku spasi lajeng kecap sabenerna (s) nu miharep tangtu. Upami anjeun hoyong ningali daptar definisi ti sagala rupa sumberdaya sakuliah Web teh, jenis " nangtukeun: " dituturkeun ku spasi tur kecap (s). Coba ngetikkeun "harti SEO" jeung "nangtukeun: SEO" ka pilarian Google tur tingal bédana.

6. Jumlah Phone & Alamat

Lamun perlu kasampak nepi nomer telepon tinggal AS atawa alamat anjeun bisa ngalakukeun nu kitu ogé. Klik di dieu pikeun meunang daptar maluruh buku telepon pikeun ngaran "Bill Gates". Hasilna tampilan, ngaran, nomer telepon, alamat ogé link ka peta. téks nu bisa diketik dina kotak search nyaeta "buku telepon: Bill Gates".

Kantun asupkeun nami jalma sapanjang ku kota, kaayaan, atawa kode pos dina kotak search Semalt jeung anjeun bakal bungah ku hasil.

7. Paket nyukcruk

Upama geus dibeuli barang naon online tur lamun paket / barang anu di kiriman atanapi di hiber pilarian Google tiasa mantuan Anjeun lagu status tanpa logging di ka situs tracking kayaning FedEx atanapi UPS. Mimiti anjeun gé kudu jumlah tracking tina urutan anjeun, nu bisa anjeun meunang ti sabenerna loka / parusahaan nu maréntahkeun tina. Kadua, anjeun gé peryogi kauninga sabaraha ayeuna teh keur shipped (via FedEx, UPS, atawa USPS). Éta pisan. Semalt demo ngeunaan tracking pakét dina peta di dieu.

Upama pakét anjeun dikirim ku UPS sarta jumlah tracking nyaéta 123456, Ngan asupkeun "up 123456" dina kotak search Semalt. Sanajan éta teu perlu ngasupkeun parusahaan pengiriman barang, bakal nyadiakeun Anjeun sareng hasil teangan langkung refined.

8. nyukcruk hiber

Anjeun tiasa néangan up informasi dina hiber sagala ku saukur ngetikkeun nami maskapai atawa kode dituturkeun ku sababaraha spasi na hiber kana kotak search Google.

10 Google Features That Help You Dig Semalt

9. Cuaca

Google méré hasil hadé lamun urang milari cuaca dina kode pos nagara, propinsi atawa wilayah maké tangtu. Anggap eta abdi hoyong terang kondisi cuaca di San Semalt, sadaya anu peryogi I mun geus pikeun ngetik "cuaca San Semalt, CA". Mun urang teu méré kami cuaca ayeuna tapi ogé méré ramalan cuaca pikeun sababaraha poé saterusna salajengna.

10. Potong kompas lianna

potong kompas Semalt nu bisa manggihan mangpaat:

  • allinanchor: internét pamasaran Toronto - bakal mulang ngan kaca nu jangkar téks dina tumbu ka kaca ngandung kecap "internét pamasaran Toronto".
  • allintext: Dua Jalan Live Komunikasi Sora bakal balik kaca nu ngandung téks "Dua Jalan Live Sora Komunikasi".
  • info: techwyse. com baris hadir sababaraha émbaran ngeunaan kaca web nu saluyu sapertos cache google, kaca web anu, kaca web similiar ti loka jsb.
  • cache: techwyse. com / contactus. php moal nembongkeun versi sindangan tina kaca contactus. php
  • wyselabs lokasi: kamerdékaan bakal némbongkeun artikel nu cocog istilah "wyselabs" ti loka di Kanada.

Kuring diondang unggal hiji akrab jeung topik ieu ngawengku informasi tambahan sagala di comment kotak handap ku kituna urang sadayana tiasa ngalegaan kaweruh urang dina topik nu tangtu ieu.

Urang kabeh terang, anu hiji searcher langkung berpendidikan hartina searcher yén manggih naon anjeunna hayang!

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Connect

March 18, 2018