Back to Question Center
0

Naha aya Hiji Dupi Bacaan Semalt anjeun | Ep. # 166

1 answers:
Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166 Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166 Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166 Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166 Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166

Dina Episode # 166, Eric jeung Neil ngabahas alesan naha salah henteu maos eusi Anjeun. Nulis eusi bisa jadi gampang pikeun anjeun, tapi nu urang sabenerna maca eta? Geus éta ngahontal hadirin katuhu? Ngepaskeun ka manggihan sabaraha ngeposkeun poéan nyaéta sagampil penting minangka nyaho kana tulisan kumaha dibagikeun Anjeun.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Naha aya Hiji Dupi Bacaan Kandungan anjeun
  • 00:36 - Anjeun nuju teu ngalakukeun nanaon nangtung kaluar jeung jalma nu lalaki bosen kalayan eusi anu
  • 01:17 - 8 kaluar 10 urang bakal maca headline anjeun, tapi ngan 2 kaluar 10 bakal neruskeun maca artikel dina
    • 01:50 - Pilari Rumus Copyblogger headline na manggihan rumus nu mantuan Anjeun jieun headline pikaresepeun
    • 01:58 - Portent headline generator bakal nulungan urang karajinan headline Heboh
    • 02:10 - Blogger Jon Morrow manages Kissmetrics blog
    • 02:43 - Lamun bisa meunangkeun perhatian hiji jalma mabok urang, anjeun tiasa meunang nu leuwih normal '
  • 02:58 - Tingali di Tumuwuh madhab Éta episode kalawan Derek Halpern
    • 03:10 - Méakkeun waktu promosi eusi Anjeun
    • 03:51 - "Everybody keur néangan hiji hal ti si sejenna"
  • 03:59 - Tingali dina Email Hunter na Campur Max pikeun parabot marketing email
  • 04:45 - Buka BuzzSumo, manggihan saingan anjeun, sarta manggihan saha nu tweeting artikel maranéhanana dina Twitter
    • 05:10 - Neil babagi hiji email sampel
    • 06:00 - Jalma nu leuwih gampang bagikeun eusi Anjeun upami aranjeunna nyaho yén anjeun bakal ngabales
  • 06; 11 - Teangan pamaén luhur di spasi Anjeun tur tingal kumaha nuju maranéhna ngalakukeun
  • 07:30 - Ulah nyerat eusi si asa jeung make tulisan heubeul pikeun mulasara lalulintas
  • 09:00 - Paké alat kawas papanggih Edgar mun ngajadwalkeun pos Anjeun
  • 09:29 - Paké Facebook babagi tulisan teuing
  • 09:48 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. eusi tulisan nyalira teu cukup-anjeun kudu meunang ka hadirin katuhu ngaliwatan babagi - gemelos de hombre.
  2. Meunang bantuan ti jalma anu paling dipikaresep bakal babagi eusi sareng ngabales pitulung éta.
  3. ngagunakeun parabot online béda anu bakal nyieun eusi babagi gampang tur kirang waktos consuming pikeun anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018