Back to Question Center
0

7 Hambalan pikeun ngajalankeun hiji Semalt suksés | Ep. # 169

1 answers:
7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169 7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169 7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169 7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169 7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169

Dina Episode # 169, Eric jeung Neil ngabahas 7 léngkah pikeun ngajalankeun hiji webinar suksés. webinars Semalt nyaéta salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngajalankeun jalma mun ramatloka anjeun. Satengah perangna aya dina persiapan-na, enya, aya cara katuhu pikeun ngeset diri nepi for keur ayaan. Ngepaskeun ka diajar 7 léngkah gampang anu bakal nulungan urang jeung pemirsa anjeun meunang nu leuwih seueur tina webinar Anjeun.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 Hambalan pikeun ngajalankeun hiji webinar suksés
  • 00:45 - Masterminds na perusahaan pausahaan make webinars coba mun jeung ngarobah jalma
  • 00:55 - Dina webinar a, anjeun ngadidik sarta ngawangun hubungan kalayan pemirsa anjeun
  • 01:12 - Kahiji, boga hiji panginget email
    • 01:25 - "Ngan kusabab batur didaptarkeun pikeun dinya, henteu hartosna yén maranéhna keur bade apal"
    • 01:30 - Siapkeun panginget email dihareupeun waktos
  • 01:45 - Kaduana, pastikeun anjeun gaduh hiji pilihan pikeun batur pikeun ngadaptar jeung lalajo webinar nu dina salajengna 15 menit
    • 02:28 - Kusabab jalma anu ngantosan, aranjeunna paling dipikaresep hadir dina webinar sarta laju kahadiran bisa balik nepi ka 60%
    • 02:38 - Neil migunakeun EverWebinar
  • 02:45 - Katilu, pamakéan dibayar lalulintas ngajalankeun deui jalma
    • 03:19 - Paké ka ngagedékeun naon nuju anjeun lakukeun di webinar anjeun
    • 03:35 - Neil rékaman webinar na payun waktu jeung téh mangrupa produksi nilai luhur
  • 03:50 - Kaopat, ngagunakeun software disebut TurboDial nu bisa nyambung ka loba solusi webinar
    • 04:10 - Keur jalma nu teu butuh peta, TurboDial bakal dikirim aranjeunna pesen téks dinten hareup
  • 04:57 - Boga sababaraha jenis automation pamasaran nyetél
  • 05:28 - Lamun urang teu némbongkeun up, eta hartina euweuh konversi
  • 05:45 - Kagenep, ngahijikeun software webinar kalawan Twilio
  • 06:22 - Katujuh, tambahkeun nilai ka individu saméméh pitch Anjeun
    • 06:55 - Pariksa buku Russell Brunson urang DotCom Rahasia jeung video The Sampurna webinar runtuyan
  • 07:24 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Masterminds na perusahaan pausahaan make webinar coba mun jeung ngarobah jalma mésér - creative logo maker free online.
  2. Ngan ku sabab batur didaptarkeun lain hartosna yén maranéhna bade ningalikeun up-pamakéan teks na surelek sakumaha panginget.
  3. Kahiji jeung foremost, tambahkeun nilai ka jalma-inget yen aranjeunna dedicated bagian poé keur anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018