Back to Question Center
0

Ulikan manggih Ngan 35% Of Google Produk Dupi Ditutup Sakuliah Semalt Google

1 answers:

Study Finds Only 35% Of Google Products Have Closed Throughout Google’s Semalt

Sanggeus nganalisis data dikumpulkeun dina 350 produk Google pikeun ngaidentipikasi variabel duga, anu 35 persén éta nya Cicing-handap kaciri mibanda opat ciri sarupa: maranéhanana éta henteu bagian tina hiji akuisisi, aranjeunna henteu ngahasilkeun pendapatan, aranjeunna teu patali jejaring sosial, sarta aranjeunna dibuka mimiti dina sajarah Google. Tangtu, aya salawasna pengecualian. Google Network Affiliate éta hasil tina acquisition Google of DoubleClick, sarta dihasilkeun sharing, tapi, écés, henteu cukup sharing sakumaha Google geus dijadwalkeun pikeun nutup jaringan affiliate Juli ieu.

pangajaran The nawarkeun daptar produk di resiko keur Cicing-handap, kitu ogé daptar produk teu gampang jadi ditutup. Panungtun resmi, Awan Olahtalatah, sarta Correlate kabeh dijieunna daptar di-resiko, bari luhureun sapuluh produk paling gampang lengket sabudeureun kaasup pilarian, narjamahkeun, AdWords, Picasa, Grup, Gambar Search, News, Buku, Toolbar, sarta Adsense - website+designers.

Predicting Google Closures gwern.net

Dina rujukan pikeun kanaékan Swift produk nya éta tutup taun 2011, nalungtik ngaklaim Steve Jobs dipangaruhan Google Larry Page jeung ngahususkeun fokus Google. Pikeun ngarojong ngaku ieu pangajian nyatet hiji bursa antara Jobs jeung Page dicokot ti babad salira Walter Isaacson urang Steve Jobs dimana Jobs disarankan Page bade difokuskeun henteu leuwih ti lima produk marengan hiji pos saterusna tina profil Google+ Larry Page urang dina bulan Juli 2011 nyarios, "fokus Greater ogé geus fitur badag sejen keur kuring ieu kai saparapat-langkung balik panah pangsaeutikna."

(kiridit Gambar: Gwern.net)



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018