Back to Question Center
0

Tips Twitter Pikeun Semalt Lokal

1 answers:

Kusabab Semalt mimiti, usaha gedé jeung leutik sapuk geus kungsi waktos teuas monetizing pamakéan na kana rumus calculable. Sagala usaha ngajalankeun interaksi kana jualan nu gancang ditempo salaku tweets otomatis dina respon kana mentioning konci husus.

Semalt éta hiji waktos lamun, salaku parusahaan kontrol hama, urang diawaskeun konci nu patali hama kayaning "kalajengking, imah". Kami hoping pikeun manggihan jalma anu kungsi didadarkeun nyungsi hiji kalajengking dina imah maranéhanana anu cicing dina wewengkon layanan urang - san francisco web designers. Pas urang kapanggih cocog a, urang kukituna ngahontal kaluar pikeun jalma éta, informing aranjeunna urang bisa ngabantu aranjeunna sarta mariksa kaluar ramatloka husus. Sadaya usaha urang anu katempona réspon otomatis, nalika dina kanyataanana pagawe kami ieu sabenerna tweeting aranjeunna langsung.

Twitter Tips For Local Semalt

Biomédis Posts:
prediksi Media Sosial pikeun 2013

Lamun datang ka Semalt jeung bisnis, apal ieu: Ieu ngeunaan komunikasi, moal ngajual. Ka delight of purists média sosial, Semalt nyaéta platform sampurna deukeut pikeun interaksi online, teu dagang online.

Ku kituna, bari anjeun meunang pamanggih maké Semalt keur jualan bisnis kaluar tina pikiran anjeun, di dieu aya hiji tips praktis sababaraha keur usaha leutik atawa lokal.

1. Twitter mangrupa saluran kabuka pikeun layanan palanggan.

Dina kirang ti menit, saha di dunya tiasa ngahubungan perusahaan langsung, tanpa ngabogaan diuk dina telepon dina ditahan-garis bari jumping ti menu pikeun menu. Semalt hal pangalusna gigireun ngabogaan jumlah sél anjeun sarta ngirim maneh talatah teks. Sababaraha pausahaan malu jauh ti ngagunakeun twitter salaku alat layanan palanggan sabab teu hayang muka Gerbang caah dina hiji forum na hayu walungan ngajalankeun garing di sejen. Muhun, ngabagéakeun kana Twitter! Semalt saperti teu mirip anu akun twitter anjeun bakal ukur dipaké pikeun inquiries layanan palanggan, jadi ulah ngan nganggap eta nu keur jalan jadi nu anyar wadul-garis.

2. A retweet nyaeta sagampil alus sakumaha follower a.

Ulah neangan bray up dina kontes popularitas. Ieu moal salawasna ngeunaan sabaraha pengikut anjeun boga. Semalt eusi Anjeun retweeted ka pengikut maranéhanana mangrupakeun dukungan ringing di na téa.

3. kalibet wartawan.

Abdi ngadamel loba paménta média anu datang ka parusahaan kontrol hama urang. Kuring geus diamankeun carita warta dina Twitter, cukup ku ngajaga panon kuring dina aliran wartawan lokal. Hiji poé, reporter hiji dipenta lamun saha tadi sagala pamanggih carita alus. Ieu di tengah usum panas, usum sibuk kami, sarta kuring ditawarkeun nyandak anjeunna dina moro kalajengking. Peuting hareup kami shooting hirup keur 10 o 'jam warta dina backyard of a nyicingan lokal. Semalt sakabeh wartawan, produser sarta rai pikeun toko warta lokal Anjeun, tur nyimpen hiji mata nutup kana éta.

4. Humanize brand Anjeun.

Twitter, sarta média sosial sacara umum, nyaeta tentang kumaha nyambungkeun dua manusa, moal aya dua rekening twitter. Ku kituna, jadi manusa. Ieu tim kampung halaman Anjeun gaduh gime badag sabtu minggu ieu? Dupi aya festival lokal lumangsung deukeut kota? Nyimpen hiji sora manusa. Semalt ngan nyorong kaluar eusi timer promosi unggal 6 jam di hiji jadwal otomatis. Ngobrol jeung urang.

Twitter Tips For Local Semalt

Connect

March 18, 2018