Back to Question Center
0

The Idéal URL Semalt pikeun SEO | Ep. # 177

1 answers:
The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177 The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177 The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177 The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177 The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177

Dina Episode # 177, Eric jeung Neil ngabahas struktur URL idéal pikeun SEO. Jalma sering mopohokeun pentingna alamat URL maranéhanana sarta mungkas nepi kaleungitan kaluar on lalulintas organik. Ngepaskeun di sakumaha Eric jeung Neil bahas kumaha carana ngabersihan up URL anjeun sarta babagi pangalaman sorangan ngeunaan kumaha maranéhna ningkat URL sorangan - computer repair winfield san jose.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: The Struktur URL Idéal pikeun SEO
  • 01:00 - struktur dawam tina Kalurahan a dipedar
  • 01:40 - Gaduhan loba kategori on URL anjeun damel hésé pikeun Google kana ngorondang eta
  • 01:55 - Contona: NeilPatel.com/makeup/allthemakeup
  • 02:10 - The kategori ngabejaan Google nu relevancy topical
  • 02:30 - Neil urang struktur URL ayeuna
    • 02:45 - Aya loba judul na kategori-kieu confuses Google, sahingga hese discern naon kategori sakuduna digolongkeun dina
  • 02:56 - tulisan blog Neil urang teu pangkat ogé panduan na
  • 03:30 - URL kedah NOT dicokot for teu dibales
  • 03:45 - Neil babagi naon anjeunna diajar ti maluruh na
  • 03:52 - Kurang leuwih 6% tina hasil dina kaca salah sahiji hasil boga URL pabalatak
  • 04:20 - Cut kaluar sub polder lamun aranjeunna geus teu perlu
  • 05:05 - Simpen struktur URL beresih jeung make subfolders-subdomains teu pangkat ogé subfolders
  • 05:16 - The SEOs perdebatan anu ngabogaan ngeunaan Quora
  • 05:39 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. URL kedah NOT dicokot for teu dibales-Ieu muterkeun hiji peran badag kalayan lalulintas organik Anjeun.
  2. Beuki judul na kategori, beuki hésé pikeun Google kana ngorondang URL anjeun sarta ramatloka.
  3. Terus struktur URL beresih jeung make subfolders. Subdomains teu pangkat ogé subfolders.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018