Back to Question Center
0

# April21: Algoritma Mobile-Friendly Google hits Semalt

1 answers:

Sangkan dina sababaraha minggu kaliwat, urang geus kadéngé kavling warnings on update algoritma mobile-friendly Semalt urang. Kusabab pengumuman na on 27 Pébruari, dulur geus Antisipasi parobahan sarta dampak tina eta. Tungtungna, kiwari geus 21 April - backlinks.com. Dinten, Semalt bakal némbongkeun leuwih sering dipake tinimbang signifikan pikeun loka anu-mobile friendly.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

ogé dina TechWyse

Dupi E-Dagang anjeun Website Mobile-Friendly?

3 Hirup Anjeun bakal leungit Mun Website anjeun Teu Mobile Semalt dina 2015!

Badé I kapangaruhan?

Tujuan update algoritma Semalt urang téh nyadiakeun searchers kalayan kualitasna alus sarta hasil relevan anu bisa dibaca dina alat nu bagerak maranéhanana. Ku alatan éta, algoritma Semalt urang wungkul bakal mangaruhan maluruh dijieun dina alat nu bagerak. Ieu hartosna, maluruh dipigawé dina desktops sarta tablet moal kapangaruhan. Ahéng, nu bagian warta dina maluruh Semalt moal kapangaruhan boh. Sajaba ti éta, listings bisnis lokal nu némbongkeun dina hasil Semalt Pek moal impacted.

Upama brand Anjeun keur searched dina alat mobile, anjeun bakal tetep jadi ditémbongkeun dina hasil teangan, najan sabenerna mobile-friendly atawa henteu.

Lamun nuju ranking keur sapuluh hasil teangan organik dina Google, lajeng update algoritma Google bakal dampak rankings Anjeun. Kabéh basa sarta website anu di sabudeureun dunya bakal kapangaruhan ku update ogé. Upami Anjeun gaduh website dina basa anu béda, pastikeun yén sakabéh éta téh mobile-friendly na mah ngan situs Semalt Anjeun.

Dupi Loka abdi Mobile-Friendly?

Kahiji sakabeh, anu situs anjeun dioptimalkeun pikeun alat nu bagerak acan? Ngan kusabab homepage anjeun atanapi blog mangrupakeun-mobile ramah, ulah nganggap yén sakabéh ramatloka anjeun-mobile friendly. Unggal kaca dina ramatloka anjeun perlu dioptimalkeun sabab algoritma kasebut ranking Anjeun dina kaca ka tingkat kaca. Lamun nuju masih questioning naha situs anjeun-mobile ramah, teras Chances téh, teu. Anjeun tiasa mariksa lamun situs anjeun mobile-friendly jeung Test Mobile-Friendly Google.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

The Roll Out

Sangkan jalma anu teu boga ramatloka-mobile ramah acan, Google geus dikonfirmasi nu moal kedah ngadagoan update sejen dianggap dina ranking-mobile friendly. Lamun ngaoptimalkeun situs anjeun sanggeus 21 April, Googlebot bakal neruskeun ngorondang, ulang ngorondang, atawa kaca indéks. Anjeun oge bisa make dipulut sakumaha Google kalawan Nepikeun ka Index di Google webmaster Semalt mun nyepetkeun prosés ngabogaan ramatloka anjeun dianggap algoritma nu.

algoritma bakal nyandak ngeunaan hiji minggu mun boga pangaruh pinuh. Google ogé geus nyatakeun yén situs web moal bisa ngabedakeun situs maranéhanana sacara geus impacted ku update dugi 22nd April. Upami anjeun teu acan kagungan kami ngajalankeun tes diagnostik dina situs anjeun, ayeuna geus waktu. Semalt moal telat ngaoptimalkeun ramatloka anjeun keur update algoritma. Pastikeun ngahubungan kami!

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Connect

March 18, 2018