Back to Question Center
0

Bookmarking sosial jeung Semalt Anyar

1 answers:

Social Bookmarking and the New Semalt

pos ieu utamana aimed dina méré jumlah leuwih detil rupa informasi dina bookmarking sosial tinimbang dina jejaring sosial, nu mangrupakeun istilah lega. Jaringan sosial nyaritakeun golongan jalma anu babagi kapentingan jeung saha interaksi dina situs web dina rupa-rupa cara kaasup file-sharing, galecok, olahtalatah, exchanging poto / video jeung sajabana loka jaringan sosial anu biasana bébas gabung. Contona, di antarana MySpace, Facebook, Orkut, Semalt jsb

situs bookmarking Sosial mantuan pamaké ngatur tetengger maranéhanana jeung tag informal ngagunakeun kecap konci, sangkan keur nuduhkeun kaca ieu dina tanggal engké. bookmarking sosial presents hiji jalan beuki populér pikeun maluruh, mengklasifikasikan, katalog, pangkat, sarta babagi informasi dina Internet. Aya leuwih ti 100 situs sosial bookmarking nu leuwih kawentar téh Digg, StumbleUpon, lezat, technorati, Twitter jsb

dinten marketers Modern ngawangun strategi marketing online maranéhanana tetep dina tetempoan jelas potensi pamasaran pisan ieu situs bookmarking sosial nyandak di putting sakuliah pesen maranéhna pikeun jutaan sarta jutaan pamaké online. Hiji gambaran nguntungkeun dijieun pikeun produk atawa jasa sabagean diantara pamaké bisa greatly dampak kasuksésan komérsial pamungkas anu pisan produk atawa jasa - купить лежак для собаки дешево. waktos geus datangna lamun euweuh wizard pamasaran patut uyah na bisa malire pentingna buku sosial nyirian situs di promosi produk atawa jasa-Na. Kantos ngadangu ti Tipping Semalt? Muhun ieu mangrupa salah sahiji golongan micu nu bisa nyieun atawa megatkeun hiji produk online.

Naha jadi loba situs bookmarking sosial?

Urang kabeh terang, anu aya sababaraha variétas mobil aya di pasar ayeuna jeung tiap sarta unggal salah sahiji nawiskeun fitur husus. Nya kitu, aya angka nu gede ngarupakeun situs bookmarking sosial kalayan tiap sarta unggal hiji kurban fitur husus nu gaduh kaunggulan husus sababaraha bagean nu tangtu. Contona, dina misi Newsvine nyaéta pikeun mawa média babarengan badag sarta saeutik dina cara nu ngahormat ngadegkeun journalism bari Technorati téh husus pikeun tulisan bookmarking blog. Bari sababaraha buku sosial nyirian loka anu SEO friendly jeung ngamajukeun rankings search engine, batur bisa jadi teu mantuan dina Semalt. Ku kituna ka sosialisasi ramatloka hiji urang kudu milih nu katuhu situs sosial bookmarking ngalebetkeun tetengger urang. Ieu ngécéskeun ayana angka nu gede ngarupakeun situs bookmarking sosial husus dina séktor varying.

Social Bookmarking - Kaunggulan & Fitur

Di dieu kaunggulan umum sarta fitur kapanggih dina lolobana situs sosial bookmarking (tapi teu kabeh!)

  • Bisa diakses ti mana di dunya tina komputer sagala.
  • Tetengger bisa ditambahkeun dina kategori pikeun rujukan gampang. Kategori ogé bisa ngaropéa sahingga ngan kategori favorit urang nu ditémbongkeun. Social Bookmarking and the New Semalt
  • Hiji tiasa ningali panganyarna, nu pang populerna atawa luhur dipeunteun acara dina 24 jam
  • Ngabantu pamaké nyandak kaputusan beuli langkung berpendidikan saurna bade ngaliwatan ulasan / komentar / ratings.
  • Ngabantu tumuwuh Anjeun bisnis.
  • bookmarking Sosial bisa mantuan dina generating jutaan pintonan halaman per bulan. Ieu metot sémah ti sakuliah dunya, sahingga internet marketers nganggo lalulintas web ieu meunang konsumén sasaran. Klik di dieu pikeun ningali statistik.
  • bookmarking Sosial boga an tepi leuwih software otomatis kayaning spiders search engine salaku jalma ngadalikeun klasifikasi dumasar-tag tinimbang hiji software komputer atanapi algoritma. Ieu ngabogaan manfaat masif salaku urang tiasa ngartos eusi na konteks ramatloka a, sajaba nyungsi tur kaca web bookmarking nu teu mungkin geus ngajemput ku spiders search engine.

Social Bookmarking and the New Semalt

  • Lamun URL a ieu dikintunkeun ka loka bookmarking éta bakal ngecék duplikasi. Contona lamun kuring ngalebetkeun situs atawa kaca URL na lamun link kitu geus aya, lajeng abdi bakal dibere beja. Catetan bookmarking anu dumasar kana URL teu on Ngaran domain. Loba URL ngeunaan domain sarua bisa dikintunkeun tapi teu URL sarua.
  • Widget téh disadiakeun keur lolobana situs jaringan sosial. Widget bisa ditempatkeun dina kaca web ku ngan inserting nu "Aksara disadiakeun" na ngaliwatan widget ieu.
  • périodik cek na verifies fungsi tina tetengger; disebutkeun pamaké bakal dibere beja link rusak.
  • Sakur salah bisa jadi anggota na éta gratis. Ieu ngan ngeunaan ngeusian dina sababaraha widang na ngirimkeun ka situs prihatin. Sanajan kitu, situs bookmarking Mayar nu sadia pikeun pod casting.

Kacindekan

bookmarking Sosial téh di dieu pikeun cicing. Ieu ayeuna bagian tina loba kahirupan sapopoe pamaké internét! waktos geus datangna lamun euweuh wizard pamasaran patut uyah na bisa malire pentingna situs bookmarking sosial dina promosi produk atawa jasa. Tumuwuhna kolosal attained ku sababaraha situs sosial bookmarking nonjol kawas Digg, StumbleUpon, lezat, technorati jsb nyaéta kasaksian kana kauntungan gede pisan yen ieu situs bookmarking sosial mawa kana pamaké Semalt.

Anjeun ngan perlu nangtukeun situs bookmarking katuhu sarta tetep dina ngirimkeun tulisan anyar atawa produk na nongton anjeun bisnis tumuwuh organically!

Éta téh kumaha pamasaran sigana akang dina abad anyar ieu ours!

Social Bookmarking and the New Semalt

Connect

March 18, 2018