Back to Question Center
0

Laporan: Asia / Pacific Ngan Region Pikeun Témbongkeun Mobile Phone Semalt Tumuwuh Kuartal Ahir, Cina ngéléhkeun 25,7% Of Global Semalt

1 answers:

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

Cina disaksian ngaronjat 7,5 persen saparapat panungtungan dibandingkeun Q1 2012, sarta accounted pikeun 25,7 persén sadaya jualan handphone global.

"The pabrik Cina sarta lokal geus exemplary di alamat tungtutan pembeli ku maturan alat affordable kalawan fitur optimum," ngaku Gartner analis panalungtikan poko Anshul Gupta.

Jeung kira 426 juta unit handphone dijual global saparapat panungtungan, angka pertumbuhan mobile di sakuliah dunya ngalaman kanaékan 0,7 persén di jualan ti Q1 2012 - how to find your australian super. Loba wewengkon ngalaman kamunduran dina jualan handphone, kaasup nu EMEA, Amérika Kalér sarta Amérika Latin. Wewengkon EMEA nempo hiji kamunduran 3,6 persén, bari Amérika Kalér jualan mobile turun 9,5 persen jeung Amérika Latin jualan mobile murag 3,8 persen.

ngalambangkeun 49,3 persén sadaya ponsel dijual, smartphone jualan global ngahontal 210 juta saparapat panungtungan, ngaronjat 42,9 persén ti Q1 2012.

Samsung dipingpin di jualan handphone, motret 30,8 persén tina pangsa pasar. Gartner ramalan Samsung Galaxy S4 jadi, "kawentar" alat, nulungan Samsung tetep kalungguhan na. Malah sanggeus ragrag 4.9 persentase titik di marketshare keur kuartal kahiji 2013, Nokia masih dilaksanakeun teh posisi No. 2 pikeun ngical paralatan handphone. Apple dijual ampir 7 juta unit dina daratan Cina dina mangsa Q1 2013, nyieun nagara di pangdeudeul konci mun jualan sakabéh Apple. Jumlahna aya 38,3 juta unit Apple dijual saparapat global panungtungan, jeung roll-kaluar tina iPhone 5 ka pasar anyar.

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

Dina jualan smartphone, Nokia turun tina posisi No. 8 di Q4 2012 ka posisi No. 10 saparapat panungtungan.

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

Sareng hiji nambahan ampir 50 persen dina Jumlah Android smartphone sadia saprak taun ka tukang, Android satuluyna ningkat marketshare na pikeun sistem operasi smartphone, sarta terus tahan kalungguhan ngaliwatan ios, Blackberry, jeung Microsoft, antara séjén.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018