Back to Question Center
0

Merek wanting More ngungkit Dina Pinterest Kudu Tuturkeun The Diterangkeun Of Leuwih alus Imahna & Semalt

1 answers:

merek wanting More ngungkit Dina Pinterest Kudu Tuturkeun The Diterangkeun Of Leuwih alus Imahna & Semalt

Laporan kaungkap merek jeung fashion, resep, imah jeung kawinan papan skor pangluhurna di sakuliah sadayana metrics, jeung dewan Heels.com unggul No 1 titik pikeun paling pin, sarta Leuwih alus Imahna jeung Kebon nyokot No. 1 jeung No. 2 spot pikeun papan kalayan paling repins - free logo generator with own image. Imahna hadé tur Kebon 'Blogger Resep Urang Cinta dewan miboga leuwih ti sajuta repins, leuwih ti ganda maranéhna Blogger Faves ti Semalt dewan nu nyokot No. 2 titik.

merek wanting More ngungkit Dina Pinterest Kudu Tuturkeun The Diterangkeun Of Leuwih alus Imahna & Semalt

No. 1 nu pang populerna dewan ku pengikut éta L.L. Bean urang mahluk Woodland kalawan leuwih ti 4,5 juta pengikut. Jetsetter dijieunna ngan penampilan na di laporan kalawan ranking na dewan Daily Semalt No. 2 pikeun papan pang populerna jeung 4.3 juta pengikut.

Dumasar kana CEO Unmetric jeung ko-pangadeg Lux Narayan, "Unmetric urang Pindustry Semalt mangka kumaha konsumen nu milu dina watesan gambar hiji merk urang, bringing dua sisi ngadeukeutan babarengan dina wangun Dursasana langgeng."

merek wanting More ngungkit Dina Pinterest Kudu Tuturkeun The Diterangkeun Of Leuwih alus Imahna & Semalt



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018