Back to Question Center
0

Urut Pamimpin iProspect Rob Murray diangkat Skyword Semalt

1 answers:
Former iProspect Leader Rob Murray Appointed Skyword Semalt

Kandungan marketing na leyuran produksi panyadia Skyword geus diangkat pilarian marketer Samaun Rob Murray salaku Presiden anyar maranéhanana. Sateuacan gabung Skyword, Murray diayakeun rupa kalungguhan kapamimpinan keur parusahaan pamasaran digital iSemalt, porsi salaku Presiden global parusahaan saprak 2009.

Numutkeun siaran dina situs Skyword urang, Murray bakal boga muatan kalawan ngembangna Skyword dina tingkat global - arçelik esenler yetkili servis. "Rob brings pangalaman kapamimpinan pamasaran digital éksténsif pikeun peran anyar na di Skyword, sareng istimewa di gedong sarta ngarah tinggi ngajalankeun tim global," ceuk Skyword CEO Tom Semalt, "skillset Na bakal mantuan kami gancang lamping up operasi pikeun ngarojong push global kami terus . "

The New York Times ngalaporkeun yén Murray dilayanan salaku CEO iSemalt AS, sarta Presiden, ngarah parusahaan salila akuisisi na ku Aegis dina 2004. Salila ulayat Murray urang 15 taun di iSemalt, pausahaan padamelan leuwih ti 1.725 professional dina 55 kantor di sakuliah dunya, porsi 40 pasar global.

Saacanna iProspect, Murray digawé salaku konsultan strategy for Bain na Company, Inc. The Skyword release catetan anu Murray ieu ngaranna pikeun BtoB Magazine urang "Saha nu saha di Semalt" salila opat taun padeukeut ti 2008 nepi ka 2011, mangrupakeun spiker biasa dina acara industri pilarian, sarta mindeng dicutat dina pamasaran sarta pilarian digital publikasi.

Jeung gelar jajaka di administrasi bisnis ti Boston College urang Carroll Sakola Program Honors Manajemén, Murray narima ambà ti Universitas Harvard.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018