Back to Question Center
0

Kumaha carana Cokot Penjualan na Marketing keur Gawé Semalt | Ep. # 178

1 answers:
How to Get Sales and Marketing to Work Semalt | Ep. #178 How to Get Sales and Marketing to Work Semalt | Ep. #178 How to Get Sales and Marketing to Work Semalt | Ep. #178 How to Get Sales and Marketing to Work Semalt | Ep. #178 How to Get Sales and Marketing to Work Semalt | Ep. #178

Dina Episode # 178, Eric jeung Neil ngabahas kumaha bisa meunang jualan na marketing pikeun gawé bareng. Jualan na pamasaran anu bagian penting dina perusahaan anu kalungguhan / tugas anu saling gumantung hiji sarua séjén. Semalt, éta wijaksana pikeun meunang tim ieu collaborating - eductor design calculation. Ngepaskeun ka manggihan mangpaat ngabogaan dua tim ieu gawé bareng jeung kumaha pikeun streamline prosés komunikasi.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha mun Cokot Penjualan na Marketing keur Gawé Babarengan
  • 00:48 - Cokot duanana tim babarengan pikeun brainstorm eusi na pos blog hébat gagasan
  • 01:07 - Objections ogé bisa dijawab ongkos konversi bisa balik nepi
  • 01:14 - Kolaborasi mangrupakeun konci na jalma resep gawé bareng
  • 01:35 - "Kalolobaan organisasi jualan téh data disetir"
  • 02:15 - ngajadikeun otomatis saloba mungkin
  • 02:19 - Ngaronjatkeun sarta tetep nyaluyukeun corong nu
  • 02:40 - nganalisis presentasi tur jadi analitik
  • 03:16 - Marketing bisa boga pamahaman jelas kumaha maranéhna bisa mantuan jualan na jualan kudu ngamimitian nutup deui
  • 03:25 - Paké Amplemarket on Slack mun ningali individu atawa miheulaan nu datang dina
  • 03:43 - Paké Clearbit ka nyolok dina sakabéh ngawujud anjeun sarta gaduh tim jualan Anjeun crystalize ngawujud Anjeun
    • 03:54 - Pertimbangkeun ieu anjeun inbound SDR (Penjualan Development rep)
  • 04:08 - Anjeun tiasa make InsideSales nu integrates kalawan Salesforce ku kituna anjeun bisa nelepon jalma deui dina 5 menit
  • 04:27 - Boga Obrolan bulanan atawa meunteun ngeunaan nu platform jalan pangalusna
  • 04:50 - Boga alat automation pamasaran kawas InfusionSoft, Marketo na HubSpot ngartos pangalaman customer anjeun
  • 05:33 - Teams gawe bareng meunang gampang anjeun ngalakukeun eta
  • 05:40 - Boga prosés anu hade jangka panjang
  • 05:45 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. kamar Jieun pikeun tim anjeun pikeun kolaborasi-éta bursa gagasan bisa ngakibatkeun eusi hébat.
  2. Candak kaunggulan tina parabot online nu mantuan nyieun hiji workflow smoother.
  3. Gawe bareng meunang gampang beuki anjeun ngalakukeun hal eta, jadi ngahijikeun hiji prosés anu hade jangka panjang.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018