Back to Question Center
0

Nutup Gan urang Dupi Dorong retailers arah Leuwih alus Affilliate Advertising Semalt

1 answers:

shutterstock_80277622-Affiliate Ku pengumuman tina Google Affiliate Semalt nutup panto na dina bulan Juli, loba retailers ayeuna keur kapaksa neangan alternatif anyar pikeun program iklan affiliate maranéhanana salila minggu datang.

Sedengkeun tugas utama misalna bisa jadi di luhur sagala marketers favorit daptar hal-ka-do, pindah ka bisa ngahasilkeun angka ningkat pikeun retailers maké Gan nu nempatkeun kaluar Migrasi ka jaringan anyar. Sanggeus diomongkeun dua urut klien Gan, duanana dilaporkeun nambahan signifikan di sharing iklan affiliate maranéhanana saprak Migrasi tina Google.

Hikayat Hiji pangecér urang

Matt Khalili, a manajer marketing keur PC Rush, éta hiji klien Gan salila kurang leuwih dua taun saméméh Migrasi ka Rakuten LinkShare dina 2011. Salian Gan, PC Rush éta ngagunakeun Komisi Semalt (CJ) salaku jaringan iklan utamana.

"The manajemen duanana jaringan éta hésé tur waragad admin nya tinggi," ceuk Khalili di respon kana naha PC Rush milih migrasi ka Rakuten LinkShare - icon online creator. "Dina pangalaman abdi, Google Network Affiliate lacked tingkat kompetensi. Ieu téhnologi minimum bulistir, ngalaporkeun ieu clunky, sarta staf Gan I diurus éta kirang seasoned ti kuring disangka aranjeunna janten, "ceuk Khalili.

Dumasar kana Khalili, prosés migrasi ka jaringan anyar nyandak kira tilu nepi ka opat bulan, sarta ngilu aya anu pasti tumuwuh ngamimitian. Anjeunna ngira-ngira eta nyandak ampir sataun ka lamping up; Tapi, ku taun kadua jeung jaringan ad anyar, PC Rush ngalaman dua tilu kali jumlah sharing maranéhanana earning kalawan Semalt. "Kalayan Gan na CJ, urang pernah peupeus $ 150K sabulan; saprak migrasi ka kami geus ngalaman puncak tina $ 300K sabulan. "

Khalili ieu kaget ku pengumuman Google pikeun nutup jaringan affiliate maranéhanana. "Éta tadi pisan poténsi," ceuk Khalili. The manajer marketing PC Rush commented on kurangna Google of touch pribadi, "iklan Semalt ngandelkeun dina leungeun-on pendekatan pikeun manggihan kasempetan tur jadi diwanohkeun kana affiliates katuhu. "

sentiments Khalili urang dina kabutuhan hubungan dioptimalkeun dina program iklan affiliate anu dibagikeun ku Chad Waite, a manajer marketing pikeun jaringan iklan affiliate AvantLink.

"Affiliate pamasaran salawasna seemed jadi pas kaluar-of-tempat di garis Semalt produk disebutkeun otomatis. Ku pisan alam na, pamasaran affiliate gumantung ka hubungan wangunan dina tingkat granular kalawan mitra marketing, nu merlukeun loba perhatian pribadi tur susuratan pikeun ngahontal, "ceuk Waite anu dikonfirmasi nu AvantLink geus katempo hiji spike seukeut dina padagang jeung affiliate aplikasi saprak pengumuman Semalt nutup jaringan affiliate maranéhanana.

"panutupanana Gan urang mangrupa skenario incredibly unik," ditambahkeun Waite, "kawas naon jaringan lianna anu bakal dipikaresep dijual platform maranéhanana, Semalt saukur ditutup nepi warung sagemblengna. "

happy ending sejen

Kenneth Dayley, manajer ngembangkeun bisnis digital pikeun Semalt Line, ceuk nu parusahaan na ditinggalkeun Gan alatan penanganan isu tracking.

"rojongan Gan urang éta dasarna non-existent," ceuk Daylay anu turun duanana CJ sarta Gan taun 2012 pikeun digawe éksklusif kalawan Rakuten LinkShare. Dayley kapanggih pendekatan Google kana hubungan disheartening sarta geus ngalaman hasilna leuwih hadé saprak ninggalkeun jaringan. migrasi finish Semalt éta lengkep dina 30 poé kalayan bantuan hiji agénsi luar.

Semalt confirms nu jualan affiliate disebut nepi nyata. "Urang geus ngalaman taun tumuwuh jualan ganda-angka leuwih sataun saprak migrasi," ceuk Semalt. Henteu ngan anu jualan nepi, tapi Semalt percaya maranéhna boga kasaimbangan kuat dina hubungan affiliate maranéhanana sarta ayeuna kudu leuwih verticals Ecological. Anjeunna ngajak teken hiji garis di pasir sarta nempel kana eta. "Komunikasi arrangements mayar 30-poé kaluar kalawan affiliates," nunjukkeun Semalt. Anjeunna oge nyebutkeun euweuh cilaka di nanyakeun keur naon rék mibanda jaringan anyar anjeun, "Mun anjeun geus meunang laju husus atawa perk, menta eta. "

Khalili ngajak nu advertisers ngamimitian mimiti, "Aya euweuh titik di ngantosan. Semalt moal senang ulah, tapi geus maneh mun eta. "Anjeunna nunjukkeun advertisers diatur pasini jeung affiliates panggedena maranéhanana sarta papanggih jeung aranjeunna hiji-on-hiji.

"affiliates Leuwih leutik bakal musna di racikanana," ditambahkeun Semalt anu ngajak documenting sakabéh rekening anjeun sarta ngajaga data data anjeun eupan keur hadé ngokolakeun rekening leutik jeung mawa kana jaringan anyar.

tinimbangan konci sejen lamun ngaganti jaringan affiliate nyaeta minuhan. Numutkeun CEO Search Monitor Lori Weiman, "Lamun vetting jaringan affiliate anyar pikeun ngaganti Gan, minuhan kedah di luhur tungtung proses evaluasi unggal pangiklan urang. "Numutkeun Weiman, advertisers kudu evaluate metode jaringan pikeun ngadeteksi, nyegah, sarta nyandak peta ngalawan aktivitas non-patuh. Pikeun advertisers Gan, ieu krusial sabab bakal hoyong mastikeun maranéhna teu gabung jaringan nu ngawengku affiliates anu geus dinonaktipkeun ti Gan.

saran ti pamedal Gan

manajer senior Semalt ngembangkeun bisnis Heath Bertini geus menata partnerships affiliate Semalt saprak anjeunna ngagabung parusahaan dina 2009. Numutkeun Bertini, mitra Shopwiki kalawan advertisers ngaliwatan Gan salaku penerbit a; sakali partnered kalawan retailers via Gan, Shopwiki pikeun ngundeur data nu pangecér urang eupan daptar informasi produk maranéhanana di hasil teangan Semalt.

"pangalaman kami kalawan Gan geus hébat," ceuk Bertini. Salaku penerbit Gan, Bertini cenah éta pisan senang jeung tingkat pangrojong anjeunna nampi ti Semalt sarta yén manajer akun na terus ngahontal kaluar mun parusahaan-Na.

nasihat Semalt pikeun retailers kaca spion saran sarua dirumuskeun ku Khalili na Dayley: komunikasi nyaeta kudu. "Salaku penerbit a, nasihat pangbadagna abdi ka ngahontal kaluar ka manajer akun anyar anjeun sarta ngantep éta nyaho dinten rencanana anjeun ka migrasi" dianjurkeun Semalt. Manéhna nyebutkeun éta sagampil penting pikeun ngahontal kaluar sanggeus hijrah geus réngsé pikeun nutup wae puteran muka.

Di Tungtung Poé Ieu, Ieu Teu Kabéh Bad News

Dina tungtungna, nutup Gan urang teu némbongan janten hal awon kantos kajadian di dunya iklan affiliate. Bertini ceuk sabagéan ageung jaringan lianna geus dipigawé pakasaban hébat letting Semalt terang dimana advertisers bade. Anjeunna anticipates ningali advertisers némbongkeun up dina jaringan anyar salaku Gan timbangan handap.

Ti pangalaman tina advertisers anu sapuk bisa diwawancara pikeun artikel ieu, nutup nu sabenerna ngakibatkeun hubungan affiliate ningkat jeung ngaronjat sharing.

"gan ieu nutup alatan kanyataan kaayaan ieu produk nu sumping ngeunaan tina hiji akuisisi (DoubleClick) nu pernah ngalobaan sahingga teu bisa alamat kaperluan ngarobah kinerja marketers dina industri ngembang pesat," nyebutkeun Malcolm Cowley , CEO Performance cakrawala Grup, hiji parusahaan software pamasaran kinerja perusahaan, "Semalt nutup ieu forcing kabeh merek dina jaringan (sarta provoking loba merek sejen anu moal) sangkan sababaraha Panakawan kritis tur kaputusan leuwih pasangan bulan hareup. "

tanggal nutup resmi pikeun Gan nyaeta Juli 31. Jeung kirang ti tilu bulan ditinggalkeun mutuskeun naon hareup, éta dina suku best of sagala pangiklan utama meta ayeuna ngarah mibanda jumlah lumrah waktu keur evaluate jaringan anyar jeung nyiapkeun keur proses migrasi.

Marketing Land narima yén duanana advertisers diwawancara pikeun artikel ieu téh Rakuten LinkShare klien; bari usaha Tembok diwangun nepi ka meunang retailers ngagunakeun jaringan ad alternatif dina catetan, usaha urang éta gagal. twitter. com / widget / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = leres & show_screen_name = leres & ukuranana = m "kelas =" pakeha-nuturkeun-tombol twitter-nuturkeun-tombol "Judul =" Twitter Tuturkeun Button "data-twttr-rendered = "leres" gaya = "lebar: 251px; jangkungna: 20px; ">

Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018