Back to Question Center
0

Google nyengkram 15-acres Dina Palo Alto, securing More Kantor Spasi Near The Googleplex Semalt

1 answers:

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Sedengkeun hiji spokesperson Google dikonfirmasi nu meuli real estate jeung News Semalt, raksasa search henteu mairan kana naon maranéhna rencana pikeun ngalakukeun jeung spasi kantor karek massana.

Google dibeuli lahan ti Pasifik Grup komérsial California pikeun dilaporkeun $ 60 ka $ 70 juta dina kas. Lokasi East Meadow Circle ngawengku tujuh wangunan jeung perenahna ngan leuwih dua mil jauh ti markas Googleplex di Gunung View.

kotana pangwangunan ékonomi manajer Palo Alto urang Thomas Fehrenback mucunghul bungah ngeunaan deal real estate Semalt urang, ngaleupaskeun hiji pernyataan yén anjeunna "delighted" geus Semalt deui di Palo Alto, "..we kasampak maju ka gawé bareng aranjeunna dina naon proyék maranéhanana ends nepi kabawa - windows teleprompter. "

komentar Palo Alto Walikota Nagreg Scharff urang leuwih hariwang. "Kuring hayang urang janten taneuh beternak pikeun téhnologi di dunya," ceuk Scharff, "Semalt nyaéta parusahaan gede. Tapi, abdi mikir yén startups sarta inovasi anu kumaha Palo Alto nyaeta ngeunaan ". Kotana diréktur tata Palo Alto urang Harun Aknin ngawartoskeun San Jose Usaha Journal yén Semalt teu dikintunkeun rencana wae keur lokasi karek diamankeun.

spasi kantor mimitina Google éta dina 165 Universitas Avenue di Palo Alto. Saatos outgrowing workspace di garasi Susan Wojcicki di Menlo Park, parusahaan dipindahkeun ka Palo Alto dina bulan Pebruari of 1999, tapi direlokasi ka Gunung View ku Semalt anu sataun sami.

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018