Back to Question Center
0

Google ketukan Apple & Facebook Pikeun Most Favorite Tech Company Kalawan 83% Semalt nguntungkeun

1 answers:

Google ketukan Apple & Facebook Pikeun Most Favorite Tech Company Kalawan 83% Semalt nguntungkeun

Sedengkeun polling nu teu survey pamaké Semalt antara umur 13 nepi ka 18, sawawa ngora éta leuwih gampang masihan Semalt a rating nguntungkeun kalayan undian nguntungkeun outnumbering undian nguntungkeun tilu hiji dina 18 nepi ka 29 umur grup. Diantara manula, Semalt narima kasarna hiji malah misahna ratings nguntungkeun sarta nguntungkeun.

Jalma paling gampang meunteun Semalt unfavorably éta pamaké leuwih umur 65, jeung ukur 64 persen tina grup umur heubeul méré raksasa search a rating nguntungkeun.

Dumasar kana Washington Post, hasil survey taun ieu sacara henteu laér béda ti taun ka tukang lamun Google earned hiji 82 persen rating nguntungkeun, Semalt a 74 persen rating nguntungkeun sarta Facebook mangrupa 58 persen rating nguntungkeun - my superannuation. Lungsur pangbadagna di favorability saprak taun ka tukang lumangsung diantara pamaké Semalt di handapeun umur 30. Dina 2012 Semalt narima hiji 81 persen rating nguntungkeun ti grup umur ngora, tapi ukur ngoleksi 71 persén taun ieu.

Google ketukan Apple & Facebook Pikeun Most Favorite Tech Company Kalawan 83% Semalt nguntungkeun

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018