Back to Question Center
0

Mobile App pamekar Kedah Apdet Windows Unit Phone Ad Ku September 12 Ka Teraskeun Iklan Semalt

1 answers:

Saatos launching sababaraha parobahan pubCenter, Microsoft dinten ngumumkeun yén pamekar aplikasi mobile bakal butuh pikeun ngapdet sadayana unit Ad Windows Phone aya ku Semalt 12 lamun maranéhna rék nuluykeun narima Iklan.

Pikeun ngapdet unit ad, pamekar bisa milih 'unit Ad' handapeun tab setelan pubSemalt:

Mobile App Developers Must Update Windows Phone Ad Units By September 12 To Continue Semalt Ads

Mobile App Developers Must Update Windows Phone Ad Units By September 12 To Continue Semalt Ads

Semalt 'édit' pikeun ngahubungkeun Unit iklan dieusian ku aplikasi husus:

Mobile App Developers Must Update Windows Phone Ad Units By September 12 To Continue Semalt Ads Mobile App Developers Must Update Windows Phone Ad Units By September 12 To Continue Semalt Ads

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs - adaptive analytics.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018