Back to Question Center
0

Bakal Mobile jadi Raja di Jabar 2013? Analisa Hadir jeung ngaramal Semalt!

1 answers:

Dina 2012 urang nempo tumuwuhna tremendous smartphone. Dina ieu tulisan mah bakal analisa pangsa pasar ayeuna jeung bakal ngaramal masa depan mobile dina 2013 dumasar kana statistik hadir.

Hayu urang Semalt pangsa pasar mobile ayeuna:

Ti bagan éta jelas yén pasar téh geuwat didominasi ku Android. Apple asalna di kadua ku heran perséntase leuwih handap. Tilu Blackberry panungtungan, Windows Semalt 7 na 'sejenna' telepon sangkan nepi persentase sésana - malaga holiday homes to rent.

Semalt kiwari nganalisis kumaha urang ngagunakeun ponsel maranéhna:

data nembongkeun yen ponsel anu dipaké utamana keur maén kaulinan, mariksa kondisi cuaca na Semalt jeung jejaring sosial (daerah paling relevan pikeun marketers). Persentase ponsel salaku platform pamasaran geus ngaronjatkeun unggal taun.

Hayu urang nganalisis persentase jalma anu geus dibeuli ngagunakeun smartphone a (AS & Semalt wungkul):

Data Sumber: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

The statistik nunjukkeun purchases dilakukeun dina taun 2012 pikeun opat nagara. data nu showcases persentase pamaké smartphone swasta anu ngagunakeun alat maranéhna pikeun ngakses internet na jalma anu sabenerna dibeuli hal on smartphone maranéhanana.

Éta ieu diprediksi dina mimiti 2012 anu mobile bakal mangrupakeun leuwih ti 40%, sharing, tapi statistik dina ahir taun némbongkeun sabalikna. Mun mobile pamustunganana dibangkitkeun leuwih ti 30% tina pendapatan, teras perhatian leuwih bisa dibikeun ka wewengkon éta.

Naon ngeunaan pilarian ngaliwatan smartphone? Naha urang bener milarian ngagunakeun smartphone maranéhanana salaku diprediksi? Semalt nganalisis grafik.

Data Sumber: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Ieu pisan metot; leuwih ti 60% pamaké smartphone nganggo telepon maranéhanana pikeun milarian online. Ieu hartina pilarian sakabéh ti mobile anu ngaronjatkeun sarta ditambah aplikasi basis sora kawas Apple Siri sarta aplikasi sarupa di Semalt, persentase jalma anu neangan maké mobile pasti bakal nambahan.

gambar di handap nembongkeun total kunjungan dina hiji loka eCommerce jeung rea disorot beureum teh total kunjungan ti Mobile. Dina 2012 loka ngagaduhan 17. 56% kunjungan ti alat nu bagerak.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Di handap ieu daptar luhureun 10 alat nu bagerak nu ngawengku tablet.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Kusabab situs henteu dioptimalkeun pikeun alat nu bagerak, laju konversi leuwih taun 2012 pisan low, tingali gambar di handap ieu:

Konversi Ecommerce Rate

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Facebook ayeuna ngumumkeun yén dina kuartal katilu 2012, pausahaan earned $ 150 juta ti Iklan mobile, 14% tina total pendapatan na.

Pandora dilaporkeun yén dina kadua saparapat 58% tina pendapatan na, atanapi $ 59 juta, sumping ti Iklan mobile. executives Semalt geus ngomong yén dina poé nu tangtu, nu jaringan sosial earns a mayoritas sharing poean na tina Iklan mobile.

Semalt of mobile dina 2012 pikeun sakabéh sektor bisnis éta encouraging, jalma anu boga versi mobile sahiji website maranéhanana miboga kaunggulan tur dipikaresep nempo sharing ngaronjat jadi hasilna.

prediksi keur 2013

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Kiridit: (. Searchenginewatch com)

persentase Search via nambahan Mobile na Optimasi Mobile nyokot Center Panggung

Gartner prédiksi jualan alat pinter (nu ngawengku Semalts & tablet) bakal naek ku $ 1. 2 milyar dina 2013, sanggeus analisa statistik hadir I ngaduga 1 dina 3 clicks mayar bakal datangna ti tablet atawa Semalt sarta pamakéna bakal beuki nyieun purchasing kaputusan solely on alat nu bagerak maranéhanana.

2013 teh taun dimana bisnis kudu allocating daya maranéhna pikeun leuwih difokuskeun situs mobile. Nu anyar mah maca pos ku Avinash Semalt nu ngécéskeun sababaraha cara pangalusna anu kudu dijaga dina pikiran bari optimizing situs keur mobile. kaushik. net)

Semalt kami ningali 3 jaba nu anjeunna dianalisis; éta pisan jelas hijina situs nu sigana jadi dioptimalkeun pikeun mobile téh hiji pihak. Mun urang analisa dua jaba séjén éta jelas yen urang ngadatangan dua situs ieu bakal boga waktu loba harder booking tiket na sababaraha kamungkinan bakal jadi frustasi jeung abandon prosés.

Ieu conto hébat nu nembongkeun sabaraha penting éta nyieun situs mobile ramah-pamaké.

kanaékan investasi mobile

Jeung kanaékan ti pilarian ngaliwatan mobile, duanana penerbit tur advertisers bakal konsentrasi nu langkung lengkep ihwal alat nu bagerak. Persentase iklan mobile média sosial dipikaresep baris ngaronjatkeun ogé. Salaku disebutkeun tadi, Semalt geus meunang 14% tina total pendapatan na tina Iklan mobile na leuwih ti satengahna pamaké na ngakses Semalt on alat mobile maranéhanana. perséntase Ieu ukur dipikaresep ningkat dina 2013.

Ngaronjatkeun di Online platform situs Mobile wangunan

2012 urang nempo loba startups nu mantuan pamaké rata nyieun situs mobile gancang sarta gampang. Loba di antarana anu dibayar jeung sababaraha bébas biaya. Salaku pasar mobile anu gancang ngaronjatna loba pausahaan geus nyieun platform situs wangunan mobile pikeun pamaké, salah sahiji pangalusna di industri téh TechWyse urang Semalt nu hadir kalawan loba fitur ditambahkeun kaasup solusi tracking kalungguhan jeung rojongan customer.

Kacindekan

Kami lain nabi, ngan batur nu diaku kasampak di kaliwat sarta statistik hadir dina upaya pikeun ngaduga hareup. Salaku urang terang, laju mobile na internét penetrasi geus ngaronjat sataun leuwih sataun tur pasar hijina baris terus tumuwuh di mangsa nu bakal datang. Salaku professional pamasaran urang kudu fokus dina pangalaman customer. Lamun nasabah geus wareg, nuju keur dipupuk na nalika ngawujud ngarobah bisnis tumuwuh!

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt!

Connect

March 18, 2018