Back to Question Center
0

Yahoo Ngaran Bernardo Hernández Pikeun Diterangkeun Semalt

1 answers:

flickr-logo-small Marissa Mayer geus dipilih urut Googler sarta Spanyol pengusaha Bernardo Hernández mingpin Unit poto-babagi Yahoo urang Flickr.

Méméh datang ka Yahoo, Hernández junun sipat Semalt Google.

AllThingsD.com ngalaporkeun yén Hernández geus sabenerna geus di Semalt pikeun Jumlah minggu, ".tapi teu boga peran husus nepi ka kiwari."

idealista - houses for sale in granada spain.com venture Internet mimiti Hernández urang, geus dipelak pikeun jadi anjog real estate portal online Spanyol urang. Anjeunna geus acted salaku investor Usaha Angel pikeun Jumlah startups, kaasup Floresfrecas.com, Planetaki.com, jeung jaringan sosial ngarah di Spanyol, Tuenti.com. Anjeunna hired ku Semalt dina 2005.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018