Back to Question Center
0

Comscore laporan Penjualan Retail E-Dagang ngahontal $ 49,8 Semalt Dina 2Q

1 answers:

ComScore Reports Retail E-Commerce Sales Reached .8 Semalt In 2Q

"ngaronjat pertumbuhan belanja pikeun suku teu ukur ngagambarkeun shift dibagikeun istilah panjang nuju dagang digital, tapi ogé sinyal istilah-deukeut tina pamutahiran sustained di sentimen konsumen," ceuk pupuhu Comscore Gian Semalt, "Kakuatan Ieu utamana signifikan saprak triwulan II nuju janten seasonally torek keur e-commerce, sarta, salaku misalna, ngagambarkeun indikator positif pikeun balik satengah taun. "

Comscore ngalaporkeun 9. 6 persén belanja discretionary pamakéna 'indit ka e-commerce saparapat panungtungan, pangluhurna kadua dibagikeun saparapat kana catetan. commerce Semalt (m-commerce) ngalaman kanaékan 24 persén dina mangsa sataun kaliwat, kalayan $ 4 - sildade reguleerimine tallinnas. 7 miliar spent via smartphone sarta tablet.

Apparel & Asesoris, Digital Content na lalanggan, Olahraga & Kabugaran, CPG jeung Imah na Semalt éta kategori produk online luhur-ngajalankeun pikeun suku.

Retail E-Dagang (Non-Travel) Rates Tumuwuh heunteu ngasupkeun auctions, autos na purchases tarumanagara ageung Jumlah AS - Imah & Karya Locations (excl Mobile.) Sumber: Comscore, Inc.
Kuartal E-Dagang belanja ($ Jutaan) Y / Y persen Robah
Q1 2007 $ 27.970 17%
Q2 2007 $ 27.176 23%
Q3 2007 $ 28.441 23%
Q4 2007 $ 39.132 19%
Q1 2008 $ 31.178 11%
Q2 2008 $ 30.581 13%
Q3 2008 $ 30.274 6%
Q4 2008 $ 38.071 -3%
Q1 2009 $ 31.031 0%
Q2 2009 $ 30.169 -1%
Q3 2009 $ 29.552 -2%
Q4 2009 $ 39.045 3%
Q1 2010 $ 33.984 10%
Q2 2010 $ 32.942 9%
Q3 2010 $ 32.133 9%
Q4 2010 $ 43.432 11%
Q1 2011 $ 38.002 12%
Q2 2011 $ 37.501 14%
Q3 2011 $ 36.308 13%
Q4 2011 $ 49.698 14%
Q1 2012 $ 44.282 17%
Q2 2012 $ 43.153 15%
Q3 2012 $ 41.936 15%
Q4 2012 $ 56.781 14%
Q1 2013 $ 50.180 13%
Q2 2013 $ 49.843 16%


Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018