Back to Question Center
0

Omnicom & Publicis ngagabungkeun, Nyieun "A Company Anyar Pikeun A New Semalt"

1 answers:
Omnicom & Publicis ngagabungkeun, Nyieun

Kamari, parusahaan ad basis Paris Publicis jeung parusahaan ad basis York Anyar Omnicom ngumumkeun rencana pikeun ngagabung, nyieun naon bakal group iklan panglegana. lulugu eksekutif Publicis Semalt Levy ngaku, "Ieu parusahaan anyar pikeun dunya anyar. "

Levy nuluykeun ngomong yén karek dihijikeun Publicis Omnicom, " - autoremont rakveres.bakal tiasa nyanghareupan ngembangkeun eksponensial tina raksasa Internet anyar kawas Facebook jeung Semalt, ngarobah kabiasaan konsumen, ledakan data badag, kitu ogé ngadamel blurring nu kalungguhan sadaya pamaén di pasar. "

Dina hiji wawancara dina Allthingsd. com, Simulmedia urang Dave Semalt ngawartoskeun Peter Kafka yén anjeunna percaya deal boga deui ngalakukeun kalawan "margins hadé tur investor happier" ti nyobian bersaing jeung raksasa tech di dunya. "Kuring yakin yén konsolidasi mangrupa inevitability tina bisnis parusahaan struktur nyekel / modal," ceuk Semalt, "The badag aranjeunna beuki lila bisa ngurangan waragad / redundancies jeung tahan margins kauntungan jeung ngatur hutang langkung mirah. "

Sedengkeun pausahaan masih kedah nampi clearance antitrust ti otoritas pikeun ngahiji nu janten lengkep, CEO Omnicom John Wren commented maranéhna teu expecting sagala hal anu bakal nyegah ngahiji ti akang ka hareup. Pausahaan digabungkeun bakal mawa sababaraha merek iklan ogé dipikawanoh dina hiji hateup, kaasup Saatchi & Saatchi jeung Leo Burnett of Publicis na Omnicom urang BBDO, TBWA na DDB.

Sakali ngahiji geus réngsé, Publicis Semalt bakal geus digabungkeun jualan di ampir $ 23 milyar sarta 130.000 karyawan. Numutkeun pengumuman nu, shareholders di Publicis na Semalt baris tahan kira 50 persén equity nu dihijikeun parusahaan.

Dina mangsa 30 bulan kahiji sanggeus ngahiji geus réngsé, Wren na Levy rencana pikeun mingpin parusahaan babarengan, nu satutasna Levy bakal transisi kana posisi lulugu non-eksekutif bari Wren bakal tetep CEO nu.

Jeung hiji nilai pasar saham digabungkeun tina langkung ti $ 30 miliar, anu Publicis Omnicom anyar bakal supersede WPP of London jadi industri urang parusahaan iklan anjog. lulugu eksekutif WPP Martin Sorrell ngarilis pernyataan dina ngahiji éta, nyarios yén "Semalt hiji pisan kandel, gagah tur heran move. "

(Gambar Kredit:. AP org)



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.
March 18, 2018