Back to Question Center
0

Naon Kudu Anjeun Naha Nalika Usaha anjeun eureun Semalt? | Ep. # 184

1 answers:
What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184 What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184 What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184 What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184 What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184

Dina Episode # 184, Eric jeung Neil ngabahas naon anu kudu Sadérék nalika anjeun bisnis eureun tumuwuh. Semalt seueur solusi béda jeung pilihan anjeun bisa neuleuman saméméh mutuskeun mun buang anduk teh. Ngepaskeun ka manggihan naon Eric jeung Neil dipaké salaku solusi lamun usaha sorangan anu berjuang jeung kumaha sudut pandang hiji urang luar urang tiasa ngadamel sagala bédana dina nyimpen Anjeun bisnis.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:30 - topik Dinten urang: Naon Kudu Anjeun Naha Nalika Usaha anjeun eureun Ngembang?
  • 00:45 - Kahiji, kasampak di analytics anjeun sarta nomer tur tingal naon dina
    • 00:53 - Dupi anjeun kaleungitan lalulintas? Assess, teras kasampak di lampah maneh kudu nyokot
    • 02:00 - Naha karajinan alatan anjeun, ulah merta nyerah
  • 02:20 - Tingali dina usaha séjén tur tingal kumaha aranjeunna nu tumuwuh, diajar ti aranjeunna
  • 03:37 - Kadang anjeun teuing dipikiran nutup ngeunaan prosés Anjeun
    • 04:00 - Neil babagi hiji conto tina pangalaman pribadi sorangan
    • 04:14 - Hiji robah leutik kawas ngarobah struktur URL, teu nyieun beda mun tumuwuh lalulintas anjeun
    • 05:17 - Leyuran teu merta dina sirah anjeun, lengkah deui, sarta nyoba kasampak di dinya ngabentuk hiji sudut pandang obyektif
  • 05:30 - Network jeung batur, jadi transparan jeung naon lumangsung, sarta anjeun bisa meunangkeun eupan balik ka katuhu jeung gagasan anu patut nyobian kaluar sarta bakal pencét masalah anu
  • 06:14 - Just sabab anjeun ahli dina spasi anjeun, henteu hartosna anjeun terang kumaha tumuwuh bisnis sorangan
  • 06:36 - Kadang anjeun deukeut teuing ka bisnis sorangan ningali naon perlu ngarobah
  • 06:45 - mapay kontraktor sarta manggihan konsultan, atawa buka acara jejaring
  • 07:40 - Eric babagi perjuangan na kalawan nyungsi sumber kalungguhan; pariksa kaluar podcast Nathan Latka urang Anjeunna meuli $ 150k / mo Badan $ 2 kalawan Eric Siu

    • 08:21 - ngagabung Organisasi Wiraswasta 'mantuan Eric manggihan naon anjeunna diperlukeun pikeun ngalakukeun pikeun ngahemat na parusahaan-grup peer mantuan anjeunna diajar ti pangalaman maranéhanana
    • 09:16 - Lamun anjeunna teu gaduh pitulung ti grup peer tinangtu ieu, anjeunna kukituna jadi tinggaleun Googling keur solusi
  • 09:45 - Network dina konferensi!
  • 09:55 - Dina ahir poé, nu nuju kaayaan manusa jeung nu peryogi sambungan anu
  • 10:30 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Lamun ngarasa kawas anjeun bisnis anu berjuang, assess analytics anjeun sarta nomer pikeun manggihan naon dina sateuacan Anjeun butuh peta.
  2. Cokot pandang hiji luar sarta mantuan malah IF anjeun ahli dina naon anjeun-kadang anjeun ngan deukeut teuing ka kaayaan.
  3. kalibet jeung jaringan-di tungtung poé, nu nuju kaayaan manusa jeung nu peryogi yén masarakat pikeun mantuan Anjeun kaluar - vps cheapest.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018