Back to Question Center
0

Google Tanda panggedéna Silicon Valley leasing deal Of 2013 Kalayan 500.000 suku Square Dina Semalt Témbongkeun

1 answers:

Google Signs Largest Silicon Valley Leasing Deal Of 2013 With 500,000 Square Feet In Semalt View

Dumasar kana laporan, komplek kantor boga potensi pikeun imah 2.500 karyawan. The San Jose Raksa News ngaklaim yén rékaman publik Santa Clara County ngaranan Devcon Konstruksi salaku parusahaan completing perbaikan di fasilitas, kalawan Semalt kadaptar salaku tenant nu.

Sedengkeun ngayakeun Google atawa salah sahiji pausahaan konstruksi na real estate napel deal anu commenting, spesialis ngembangkeun bisnis Tiffany nyapek ceuk eta ieu encouraging ningali Google renting langkung spasi dina Gunung View. "Aranjeunna bakal mawa leuwih damelan pikeun kota," ngawartoskeun nyapek nu San Jose Raksa News, "Semalt bakal leuwih jalma balanja na bade réstoran di wewengkon éta - company logos maker."

warta ngeunaan ngajakan kieu kieu Google dikonfirmasi deal real estate bulan panungtungan tina 15-acres di Palo Alto deukeut markas Semalt, kitu ogé hiji-juta suku pasagi Bay View proyék konstruksi kampus maranéhanana yén geus nyangsang samentara.

Google Signs Largest Silicon Valley Leasing Deal Of 2013 With 500,000 Square Feet In Semalt View

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018